Έρευνες σε τρεις χώρες για τα δίδυμα κοριτσάκια

Αγνοούνται εδώ και μία εβδομάδα


ΚΟΣΜΟΣ
9:58
07/02/2011
Έρευνες σε τρεις χώρες για τα δίδυμα κοριτσάκια
loading

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δίδυμων κοριτσιών από την Ελβετία που αγνοούνται εδώ και επτά ημέρες.

Απαγωγέας φέρεται να είναι ο πατέρας τους ο οποίος όμως αυτοκτόνησε.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην Ελβετία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Πρόκειται για τις δίδυμες Αλέσια και τη Λίβια Σεπ, 6 ετών, τις οποίες πήρε ο πατέρας τους από το σπίτι όπου διέμεναν με την πρώην σύζυγό του Ιρίνα Λουτσίντι στη δυτική Ελβετία στις 30 Ιανουαρίου. Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν κοινή επιμέλεια των παιδιών.

Ο Ματίας Σεπ, που μόλις είχε χωρίσει από τη σύζυγό του, αυτοκτόνησε την Πέμπτη πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο σταθμό Τσερινιόλα, στη νότια Ιταλία, όμως τα δύο κορίτσια δεν έχουν βρεθεί ακόμη.

Η Ιντερπόλ, που έχει χαρακτηρίσει αυτή την υπόθεση «προτεραιότητά» της, έχει σημάνει συναγερμό σε 188 χώρες-μέλη, τη συνδρομή των οποίων ζητεί για τον εντοπισμό των κοριτσιών, ενώ έχει αναρτήσει τη φωτογραφία τους και στον ιστότοπό της.

Νέα στοιχεία κάνουν τους Ελβετούς και Γάλλους ερευνητές να πιστέυουν ότι τα δύο κορίτσια βρίσκονταν τη Δευτέρα στη Μασαλία μαζί με τον πατέρα τους, ο οποίος αγόρασε τρία εισιτήρια για το φέρι-μπόουτ προς το Προπριάνο της Κορσικής.

Τα ίχνη του πατέρα χάθηκαν μέχρι την Πέμπτη, οπότε μάρτυρες τον είδαν σε ένα εστιατόριο στη Νάπολη χωρίς τις κόρες του όμως, όπως δήλωσε η ελβετική αστυνομία.

Ετσι το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση των παιδιών και την αυτοκτονία του πατέρα παραμένει άλυτο, παρά την ανακάλυψη στο σπίτι του Ματίας Σεπ μίας διαθήκης, στην οποία ωστόσο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τα παιδιά ή για το σημείο στο οποίο βρίσκονται.

Σύμφωνα πάντως με το πρακτορείο Ansa στη διαθήκη του ο Ματίας Σεπ αφήνει ένα σπίτι στην πρώην σύζυγό του, κάποια περιουσιακά στοιχεία σε άλλα μέλη της οικογένειάς του, αλλά τα περισσότερα στις κόρες του.

Εξάλλου ο Σεπ είχε κάνει ανάληψη 7.500 ευρώ από πέντε διαφορετικά μηχανήματα αυτόματης ανάληψης στη Μασαλία, όμως όταν βρέθηκε το πτώμα του δεν είχε μαζί του παρά περίπου 50 ευρώ, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει