Πιθανολογούν ότι τα δίδυμα κοριτσάκια είναι νεκρά

Μάρτυρες τα είχαν δει μαζί με τον πατέρα τους στο πλοίο για την Κορσική


ΚΟΣΜΟΣ
19:43
09/02/2011
Πιθανολογούν ότι τα δίδυμα κοριτσάκια είναι νεκρά
loading

O εισαγγελέας της Μασσαλίας επικαλούμενος τρεις αυτόπτες μάρτυρες δήλωσε σήμερα ότι τα δίδυμα κορίτσια από την Ελβετία που αγνοούνται από τις 30 Ιανουαρίου ήταν στο καράβι για την Κορσική μαζί με τον πατέρα τους, ο οποίος αργότερα αυτοκτόνησε.

«Γνωρίζουμε από χθες από τους επιβάτες του πλοίου που κατευθυνόταν από τη Μασσαλία στο Προπριάνο (στη νότια Κορσική) ότι ήταν μαζί με τις κόρες του», δήλωσε ο εισαγγελέας Ζακ Νταλέ σε συνέντευξη Τύπου από το δικαστικό μέγαρο της Μασσαλίας.

«Δυστυχώς θεωρείται πολύ πιθανό η κατάληξη να είναι άσχημη, παρόλο που όλα είναι ακόμη πιθανά καθώς δεν έχουμε βρει τα πτώματα των κοριτσιών τώρα που σας μιλάω», δήλωσε ο Νταλέ.

Δύο επιβάτες καθώς και μία γυναίκα που βρισκόταν στη διπλανή καμπίνα από τον Ματίας Σεπ και τις δύο κόρες του, Αλίσια και Λίβια 6 ετών, είναι οι μάρτυρες τους οποίους επικαλείται η εισαγγελία.

Στη συνέχεια οι ερευνητές χάνουν τα ίχνη των κοριτσιών, παρόλο που ένας μάρτυρας, από το Προπριάνο, δήλωσε ότι είδε από μακριά να κατεβαίνουν με τα πόδια ένας άνδρας και δύο κορίτσια, χωρίς όμως να είναι σε θέση να τα αναγνωρίσει.

«Μετά από αυτό δεν τον ξαναείδαμε μαζί με τα παιδιά του. Υποθέτουμε ότι κατέβηκε στο Προπριάνο χωρίς όμως να είμαστε βέβαιοι καθώς το πλοίο συνέχιζε μέχρι τη Σαρδηνία, πρόσθεσε ο Νταλέ.

«Μεταξύ της άφιξης τους στο Προπριάνο την 1η Φεβρουαρίου και την αυτοκτονία του στις 3 Φεβρουαρίου δεν υπάρχουν μαρτυρίες που να επιβεβαιώνουν την παρουσία των κοριτσιών μαζί του», επεσήμανε ο Νταλέ.

Ο Ματίας Σεπ αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τραίνου στο σταθμό στην Τσερινιόλα, στη νότια Ιταλία.

«Υπάρχουν πολλές εικασίες, η πιο θλιβερή και η τραγική από αυτές είναι ότι έδωσε τέλος στη ζωή των κοριτσιών, ότι τις σκότωσε, είτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από τη Μασσαλία προς το Προπριάνο, είτε στη συνέχεια. Υπάρχει ένα ανησυχητικό γεγονός, ότι έστειλε με το ταχυδρομείο στη γυναίκα του τα χρήματα που είχε σηκώσει στη Μασσαλία», δήλωσε ο εισαγγελέας.

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ κανείς δεν έχει δει τα δύο κορίτσια από τις 30 Ιανουαρίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει