Μία επιστολή με την οποία θα καλούν το δίκτυο ειδήσεων FOX να επιβάλλει κυρώσεις στον παρουσιαστή Γκλέν Μπάκ για επανειλημμένη χρήση φωτογραφιών από τους Ναζί και το Ολοκαύτωμα, αλλά και για επιθέσεις μέσα από την εκπομπή του, εναντίον του επιζήσαντα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, Τζορτζ Σόρος, θα δημοσιεύσουν την Πέμπτη 400 Ραβίνοι.

Με μία δημόσια αναφορά προς τον Ρούπερτ Μέρντοχ, πρόεδρο της εταιρίας που κατέχει την κυριότητα του FOX, οι Ραβίνοι θα απαιτούν να δώσει εξηγήσεις ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού, γιατί χαρακτήρισε τις διαμαρτυρίες τους για τον Μπακ, ως τίποτε περισσότερο από ” αριστερίστικα σκουπίδια “.

Η επιστολή θα δημοσιευθεί με την μορφή της πληρωμένης καταχώρησης, στην ανήκουσα στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο, εφημερίδα Wall Street Journal στο φύλλο της Πέμπτης. Για τη δημοσίευση οι ραβίνοι πλήρωσαν 100.000 δολάρια, όπως ανακοινώθηκε.

Στην επιστολή οι ραβίνοι εστιάζουν στις «απαράδεκτες επιθέσεις» εναντίον του Σόρος, από τον παρουσιαστή, ενός δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, ο οποίος μεγάλωσε στην κατειλημμένη από τους Ναζί Ουγγαρία και αποτελεί συχνό στόχο συντηρητικών σχολιαστών.