Η δημοφιλής TikToker, Κάιλ Μαρίσα Ροθ, πέθανε σε ηλικία 36 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της τη Δευτέρα.

Η αγαπημένη influencer έγινε γνωστή για τα πολύ συζητημένα «blind items» σχετικά με διάσημους και ξεκινούσε πολλά από τα βίντεο της με τη φράση «Θέλετε περισσότερα; Θα σας δώσω περισσότερα».

«Η κόρη μου Κάιλ έφυγε από τη ζωή. Έχει αγγίξει μερικές από τις ζωές σας προσωπικά και μερικές μέσω της επιρροής της στην πλατφόρμα», σημείωσε η μητέρα της, Τζάκι Κόχεν Ροθ, μέσω του LinkedIn.

«Η Κάιλ αγάπησε πολύ και έζησε με ένταση. Τίποτα δεν έχει νόημα τώρα και θα καταλάβουμε περισσότερα στις επόμενες μέρες. Παρακαλώ, είστε ευγενικοί ο ένας στον άλλο», ζήτησε η ίδια.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η αδελφή της TikToker, Λίντσει Ροθ, αποκάλυψε ότι η influencer στον κόσμο του celebrity gossip πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέροντας στους ακολούθους της ότι εκείνη και η υπόλοιπη οικογένειά τους «ακόμα επεξεργάζονται και αποφασίζουν πώς να γιορτάσουν και να τιμήσουν κατάλληλα τη ζωή της».

Η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη.

«Ξέρω ότι άγγιξε τόσους πολλούς με το χιούμορ, την ευφυΐα, την ομορφιά, τον ακτιβισμό στα gossip, την αθλητικότητά της και πολλά άλλα – είχε τόσα πολλά χαρίσματα» έγραψε η Λίντσει.

«Λυπάμαι τόσο πολύ γι’ αυτούς που μαθαίνουν αυτήν την απώλεια τώρα. Οποιεσδήποτε προσευχές, σκέψεις, ευλογίες, για την ψυχή της είναι ευπρόσδεκτες» συνέχισε, προσθέτοντας ότι θα τους κρατήσει ενήμερους σχετικά με οποιαδήποτε μνημόσυνα, κανονιστούν.

«Αν κάποιος θέλει να μιλήσει για την Κάιλ, είμαι εδώ να συζητήσω και να μοιραστώ αναμνήσεις» τόνισε.

Η ηθοποιός της ταινίας Uncut Gems, Τζούλια Φοξ, σχολίασε την απώλεια της Κάιλ, κάτω από την ανάρτηση της αδελφής της: «Ξέρω ότι ποτέ δεν συναντήθηκα με την Κάιλ από κοντά, αλλά αισθανόμουν πραγματικά ότι την γνώριζα» είπε η Φοξ, 34 ετών.

«Είμαι τόσο συντετριμμένη και έχω κλάψει από τότε που διέρρευσαν τα νέα στο TikTok. Ελπίζω πραγματικά ότι δεν υπέφερε και εύχομαι να ήξερε πόσο πολύ άγγιξε τις ζωές μας. Ήταν ένας ήλιος και θα μας λείψει πολύ» πρόσθεσε.