Μια γυναίκα έδειξε το ρούχο για το οποίο ισχυρίζεται ότι την έδιωξαν από το γυμναστήριό της, αφού η σύζυγος του ιδιοκτήτη του ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ αποκαλυπτικό. Η Emi Romero, μια αμερικανίδα influencer, είπε ότι ήταν κατάλληλα ντυμένη για το μέρος. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε χώρο bodybuilding και την έδιωξαν, επειδή φορούσε ένα ζευγάρι κολάν με φανελάκι.

Η λάτρης της γυμναστικής, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος, ισχυρίστηκε ότι γνώριζε την πολιτική προπόνησης του γυμναστηρίου, που εμποδίζει τις γυναίκες να ασκούνται μόνο με τα αθλητικά τους σουτιέν, αλλά τόνισε ότι το ντύσιμό της δεν παραβίαζε τους κανόνες. Ωστόσο, το πάνω μέρος της αμφίεσής της, που δεν αποκάλυπτε την κοιλιά της Έμι, αποδείχτηκε υπερβολικό για τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου.

Σε ένα βίντεο στο TikTok, που γυρίστηκε στο αυτοκίνητό της έξω από το γυμναστήριο, η Emi είπε ότι παρατήρησε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη να την κοιτάζει όση ώρα έκανε γυμναστική, προτού την πλησιάσουν και της πουν να… καλυφθεί.

«Λοιπόν, φοράω αυτό το φανελάκι σήμερα, σωστά;» δηλώνει στην ανάρτησή της, προσθέτοντας ότι δυσκολεύεται να ντυθεί, καθώς μεγαλώνει η κοιλιά της. «Η γυναίκα του ιδιοκτήτη με κοιτάζει επίμονα όλη την ώρα που γυμνάζομαι και ο ιδιοκτήτης έρχεται κοντά μου την ώρα της προπόνησής μου, ενώ βρίσκομαι στα μισά και λέει: «Άκου, η γυναίκα μου έχει ένα πρόβλημα με αυτό που φοράς αυτή τη στιγμή. Δεν επιτρέπουμε αθλητικά σουτιέν.». Η Romero είπε ότι εξήγησε στον ιδιοκτήτη ότι δεν φορούσε αθλητικό σουτιέν. Εκείνος απάντησε: «Όχι, δες, συμφωνώ μαζί σου, αλλά η γυναίκα μου είναι πραγματικά δύσκολο να διακρίνει τι είναι αθλητικό σουτιέν, οπότε θα πρέπει είτε να φύγεις είτε να φορέσεις ένα μπλουζάκι».

Η μέλλουσα μαμά είπε ότι ένιωθε «ντροπιασμένη» από την κατάσταση, υποστηρίζοντας ότι υπήρχαν άλλες γυναίκες που γυμνάζονταν με «σούπερ μικροσκοπικές» μπλούζες γύρω της, προσθέτοντας ότι στους τοίχους υπήρχαν, επίσης, φωτογραφίες με «μικροσκοπικά μπικίνι».

«Δεν νιώθω ότι φοράω αθλητικό σουτιέν, οπότε δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα εδώ», είπε στον ιδιοκτήτη. Είστε γυμναστήριο bodybuilder. Έχετε όλες αυτές τις φωτογραφίες μισόγυμνων ανθρώπων, κάτι που είναι υπέροχο, αλλά εγώ να μην μπορώ να φορέσω φανελάκι; «Προσπαθούσα να το σεβαστώ, αλλά ειλικρινά ήταν αρκετά προσβλητικό. Ήταν το πιο τρελό πράγμα». Τελικά η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τον ιδιοκτήτη να της λέει ότι το γυμναστήριό του δεν είναι το καλύτερο μέρος, για να είναι μέλος! Η ίδια συμφώνησε. Η κυρία Romero, η οποία είπε ότι η όλη εμπειρία την άφησε «σοκαρισμένη», μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με το ντύσιμό της μόλις έφτασε στο σπίτι, σύμφωνα με τη «New York Post».

Το βίντεο προσέλκυσε γρήγορα εκατοντάδες σχόλια, αφού έγινε viral, με πολλούς να κατακρίνουν το γυμναστήριο, επειδή έχει αυστηρό κώδικα ενδυμασίας για τις γυναίκες. «Γιατί υπάρχει καν ενδυματολογικός κώδικας. Είναι 2024, έλα», είπε ένας. «Το ντύσιμο είναι πέρα ​​για πέρα ​​κατάλληλο», υποστήριξε ένας άλλος.