Μια γυναίκα είχε όνειρο να γίνει επιτυχημένη influencer, εκμεταλλευόμενη το πρόβλημα υγείας της, αλλά τελικά έφτασε ένα βήμα πριν την οικονομική καταστροφή, αφού χάκερς άδειασαν όλους τους λογαριασμούς της.

Η 30χρονη Holly Fleet κόντεψε να πεθάνει πριν από δύο χρόνια από φλεγμονώδη νόσο στο έντερο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, ενώ πλέον έχει σακούλα στο στομάχι, όπου καταλήγουν τα κόπρανα της.

Σύμφωνα με την The Sun, δημιούργησε προφίλ στα social media μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, μέχρι που κάποια στιγμή ασχολήθηκε με το TikTok.

«Μια μέρα δέχτηκα ένα email, που έλεγε ότι ο λογαριασμός στο TikTok απέκτησε επίσημη επαλήθευση και έπρεπε να πατήσω τον σύνδεσμο για την επικύρωση. Το έκανα, αλλά δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή και δεν μπορούσα να μπω στον λογαριασμό μου. Αμέσως κατάλαβα ότι με χάκαραν», είπε η Holly.

Τελικά, κατάφερε να ανακτήσει τον λογαριασμό, αλλά έλειπαν όλα τα χρήματα της. «Έπαθα κατάθλιψη, δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι», είπε και πρόσθεσε πως κατάφερε να ανακάμψει μετά από λίγο καιρό.

Πλέον, προειδοποιεί τον κόσμο να προσέχει στο διαδίκτυο και συνεχίζει να προσπαθεί να γίνει διάσημη influencer, αλλά με πιο προσεκτικές κινήσεις αυτή τη φορά.