Ένα ακραίο αστείο για την Πρωταπριλιά σκαρφίστηκε μια νεαρή κοπέλα που νοσηλεύονταν για μέρες στο νοσοκομείο, γιατί σκηνοθέτησε τον θάνατό της, με στόχο να τρομάξει τη μητέρα της.

Η γυναίκα όπως ήταν λογικό «έχασε τη γη» κάτω από τα πόδια της και όταν έμαθε την αλήθεια, ανακουφίστηκε μεν που ζει το παιδί της, αλλά το έδιωξε από το σπίτι και δεν του μιλάει πλέον.

Σύμφωνα με τη Mirror, η 49χρονη εξιστόρησε την ιστορία της σε ανάρτηση στο Reddit και ρώτησε τους χρήστες να απαντήσουν, αν είναι σκληρή που προσπαθεί να τιμωρήσει την 21χρονη κόρη της, λόγω του κακόγουστου αστείου που έκανε.

«Νοσηλεύονταν για τέσσερις μέρες, λόγω ενός θέματος υγείας. Την 1η Απριλίου με πήρε η συγκάτοικος της και ανακοίνωσε πως η κόρη μου πέθανε, γιατί πριν λίγο επιδεινώθηκε η κατάστασή της. Έμεινα στήλη άλατος, τρελάθηκα. Πίστεψα ότι το παιδί μου έφυγε και ήμουν μόνη σε αυτόν τον κόσμο», έγραψε στην ανάρτηση.

Ωστόσο, μετά από μισή ώρα, η κόρη που μόλις είχε λάβει εξιτήριο, εμφανίστηκε στο σπίτι της και μπήκε μέσα με το κλειδί της, φωνάζοντας: «Πρωταπριλιά».

«Ήμουν τόσο ανακουφισμένη, όσο και τσαντισμένη ταυτόχρονα. Της έβαλα τις φωνές και την πέταξα από το σπίτι, ενώ έκτοτε δεν μιλώ μαζί της. Θέλω να την τιμωρήσω για να καταλάβει το κακόγουστο αστείο που έκανε. Έχει ζητήσει συγγνώμη, αλλά θέλω να καταλάβει πραγματικά. Δεν ξέρω τι θα έκανα, αν περνούσε περισσότερο ώρα νομίζοντας ότι έχει πεθάνει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας έλαβαν το μέρος της και τόνισαν πως η κόρη δεν έπρεπε να κάνει ποτέ το συγκεκριμένο αστείο, όμως σημείωσαν ότι και η μητέρα δεν πρέπει να τραβήξει την αυστηρή στάση της, γιατί τότε θα δώσει το λάθος μήνυμα.