Αίσθηση προκάλεσε μια πρώην vegan μητέρα που στράφηκε απόλυτα την κρεατοφαγία, γιατί ταΐζει αποκλειστικά με κρέας τα μικρά παιδιά της, όπως με μπριζόλες, μπιφτέκια ή αυγά, ενώ αποφεύγει να τους δώσει λαχανικά.

Η γυναίκα που ονομάζεται Izabelle είναι αρκετά δραστήρια στα social media και δημοσιεύει τακτικά πλάνα από την καθημερινότητα της, ειδικά σε ό,τι αφορά την ανατροφή των παιδιών της. Σύμφωνα με την The Sun, στράφηκε στο κρέας και απαρνήθηκε τα λαχανικά μετά την πρώτη εγκυμοσύνη της, ώστε να χάσει τα παραπανίσια κιλά.

«Μόλις έκοψα τα φρούτα και τα λαχανικά, είδα απότομη αλλαγή στο σώμα μου. Αμέσως έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έτσι στράφηκα στο κρέας», ανέφερε η Izabelle.

Έκτοτε, ταΐζει αποκλειστικά κρέας και ζωικά προϊόντα τα δύο μικρά παιδιά της και σκοπεύει να το κάνει και με το τρίτο, που θα γεννήσει σε λίγο καιρό. Όπως περιέγραψε, παρασκευάζει η ίδια τα φαγητά και τα κόβει σε μικρές μπουκίτσες, ώστε να μπορούν να τα φάνε τα παιδιά της.

Ωστόσο, δέχεται έντονες επικρίσεις από χρήστες που διαφωνούν με την επιλογή της, τονίζοντας ότι θέτει σε κίνδυνο την υγεία της οικογένειας της.

Σημειώνεται, ότι η συνεχής κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων συνδέεται με προβλήματα στην καρδιά. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο άνθρωπος πρέπει να καταναλώνει τόσο λαχανικά, όσο και κρέας, ενώ έμφαση πρέπει να δίνεται σε τροφές που περιέχουν στοιχεία που είναι σε έλλειψη στον οργανισμό και όχι αναλόγως με τις εκάστοτε πεποιθήσεις.