Ένα βρετανικό εστιατόριο δεν δίστασε να απαντήσει σε μια «απαίσια» influencer που ζήτησε να φάει δωρεάν στο μαγαζί λόγω της υποτιθέμενης διασημότητάς της, σύμφωνα με ένα viral Instagram story. «Ω, τι έκπληξη!», ειρωνεύτηκε το εστιατόριο Lucky Ramen and Sushi με έδρα το Μάντσεστερ στην ανάρτηση που περιγράφει λεπτομερώς το περιστατικό.

«Μια σούπερ σταρ ζητάει ένα δωρεάν γεύμα με αντάλλαγμα ένα Insta Post», σημείωσε.

Στη συνέχεια το εστιατόριο ανάρτησε ένα στιγμιότυπο οθόνης από το ανώνυμο διαδικτυακό γκουρμέ αίτημα, το οποίο έγραφε: «Γεια σου, συγγνώμη, ξέρω ότι είναι τελευταία στιγμή, αλλά θα είμαι στο Μάντσεστερ αύριο και ψάχνω ένα μέρος για brunch με τον σύντροφό μου, θα ήσουν ανοιχτός για μια συνεργασία μαζί μου για ένα post στο story και τη σελίδα μου».

Το Lucky Ramen δήλωσε ότι δεν χρειάζεται «προβολή» για να πληρώσει τους λογαριασμούς: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που εκτιμάτε το φαγητό μας, αλλά εκτιμούμε τους πελάτες που πληρώνουν ακόμα περισσότερο».

Η… σούπερ σταρ δεν πήρε πολύ καλά το γεγονός ότι απορρίφθηκε. «Προσωπικά, νομίζω ότι είστε εντελώς εκτός. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ να προσπαθείτε να μας εκθέσετε με αυτόν τον τρόπο;;;», ξεσπάθωσε, σύμφωνα με το Instagram story του Lucky Ramen.

«Δηλαδή πιστεύετε ότι άνθρωποι σαν εμάς δεν αξίζουν να τρώνε ΔΩΡΕΑΝ;;; Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε και να σας προωθήσουμε ΔΩΡΕΑΝ!!! Δεν περιμένουμε πολλά, μόνο ένα δωρεάν γεύμα ως αντιστάθμισμα για τον χρόνο, την εργασία, την προσπάθεια και τη θετική ενέργεια που σας παρέχουμε», συμπλήρωσε.

Η εξοργισμένη influencer δήλωσε ότι δεν θα «περάσει σύντομα για υποστήριξη», παρά το ωραίο φαγητό και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα του Lucky Ramen. «Η αλαζονεία σας με αρρωσταίνει», κατέληξε.

Οι σχολιαστές είχαν να πουν τα δικά τους πράγματα στο Instagram. «Φανταστείτε να έχετε ένα food/lifestyle blog και να νομίζετε ότι αυτό σημαίνει ότι δικαιούστε να τρώτε δωρεάν, κάθε φορά που θέλετε να πάτε σε ένα εστιατόριο», σχολίασε κάποιος.

Ένας άλλος έγραψε: «Να άλλος ένας λόγος για να μισούμε τους influencers».