Viral στο διαδίκτυο έγινε ένα βίντεο που δείχνει ορειβάτες να κοιμούνται μέσα σε σκηνές που κρέμονται στην πλευρά μιας από τις κορυφές που έχουν ανέβει. Οι τολμηροί ορειβάτες βρίσκονται σε υψόμετρο 2.500 μέτρα στο Εθνικό Πάρκο Torres del Paine της Χιλής.

Το βίντεο καταγράφηκε στις 25 Φεβρουαρίου από τον Siebe Vanhee, έναν 32χρονο επαγγελματία ορειβάτη από το Βέλγιο, στο χιλιανό τμήμα της Παταγονίας, μιας περιοχής της Νότιας Αμερικής που εκτείνεται κυρίως στο νότιο τμήμα της ηπειρωτικής Αργεντινής και σε ένα τμήμα της Χιλής. Στο βίντεο φαίνεται ο Vanhee να κάθεται μέσα σε μία από τις δύο σκηνές, οι οποίες είναι γνωστές ως portaledges, κρεμασμένες σε σχοινιά που είναι στερεωμένα από τον βράχο της κορυφής, και κάτω… το απέραντο κενό.

Τα πλάνα που «κόβουν» την ανάσα δείχνουν τη θέα στην πλαγιά του βουνού και τις σκηνές τόσο μικρές σαν να αιωρούνται στο κενό, ενώ ακούγεται ο ήχος του ανέμου που τις διαπερνά. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes από τότε που δημοσιεύτηκε. Στη λεζάντα γράφει: «Το 5άστερο ξενοδοχείο μας στην Παταγονία».