Πάμπλουτο από κούνια έγινε ένα νεογέννητο αγοράκι που κληρονόμησε εκατομμύρια από τους παππούδες του, ωστόσο ο πατέρας του δεν πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά έπεσε σε κατάθλιψη.

Ο άνδρας ανέφερε πως νιώθει «άχρηστος» και θεωρεί ότι μετά από αυτό το περιστατικό δεν θα μπορέσει να μεγαλώσει σωστά το παιδί και να ανταποκριθεί στα γονεϊκά του καθήκοντα. Έτσι, περιέγραψε την κατάστασή του σε ανάρτηση στο Reddit και ζήτησε συμβουλές από τους χρήστες.

Σύμφωνα με τη Mirror, τα πεθερικά άνοιξαν κρυφά λογαριασμούς στο όνομα του παιδιού μόλις γεννήθηκε και μέσα έβαλαν εκατομμύρια δολάρια με την προϋπόθεση να τα πάρει όταν ενηλικιωθεί, ώστε ο μικρός να μη χρειαστεί να δουλέψει ποτέ στη ζωή του.

«Το έκαναν αυτό πίσω από την πλάτη μου και ο μόνος λόγος που το έμαθα ήταν επειδή έλαβα μια επιστολή με το ταχυδρομείο που απευθυνόταν στο παιδί μου και εξηγούσε τα οφέλη των λογαριασμών του. Ρώτησα τον πεθερό μου σχετικά και μου έδωσε όλες τις λεπτομέρειες», έγραψε στην ανάρτηση.

Λυπημένος άντρας

Στη συνέχεια, ο άνδρας ξεκαθάρισε πως νιώθει ευγνώμων στα πεθερικά του, αλλά έκτοτε έπεσε σε κατάθλιψη, γιατί θεωρεί πως καμία κίνησή του δεν θα εντυπωσιάσει τον γιο, όσο τα χρήματα που άφησαν οι παππούδες του. Παράλληλα, επικαλέστηκε τις τεταμένες σχέσεις με τη σύζυγο και την κόπωση από την εργασία του ως παράγοντες που ρίχνουν την ψυχολογία του.

«Είμαι ένας εργάτης που μετά βίας μαζεύει 50-60 χιλιάδες δολάρια τον χρόνο. Μοιάζω σαν ανάπηρος από την εργασία μου. Η σύζυγός μου με συμπαθεί με το ζόρι. Νομίζω πως, αν εξαφανιστώ, δεν θα λείψω σε κανέναν», σημείωσε στην ανάρτηση.

Ορισμένοι χρήστες συμπαραστάθηκαν στον νεαρό πατέρα, ενώ άλλοι πρότειναν να επισκεφθεί ειδικό, θεωρώντας πως το πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά, αλλά η ψυχολογία του γενικά, με την κληρονομιά να αποτελεί την αφορμή της κατάρρευσης.