Σε αρκετά δύσκολη και άβολη θέση βρέθηκε μια γυναίκα στο μνημόσυνο του 2χρονου παιδιού της που έχασε μετά από μάχη με τον καρκίνο, καθώς η κουνιάδα αδιαφορώντας για το βαρύ κλίμα, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Η γυναίκα έγινε μητέρα το 2020 φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι, αλλά το παιδάκι διαγνώστηκε με καρκίνο. Παρά τη μάχη που έδωσε, πέθανε το 2022 και μετά από λίγο η οικογένεια του έκανε μνημόσυνο, ανέφερε η Mirror.

Στη μέση του μυστηρίου λοιπόν και ενώ επικρατούσε απόλυτη σιωπή, ακούστηκε χαρούμενη η κουνιάδα να αναφέρει ότι θα γίνει μαμά. «Κάναμε το μνημόσυνο και ήμασταν όλοι σκυθρωποί, όταν την άκουσα να λέει πως είναι έγκυος και ότι θα γίνει μαμά. Εγώ έκλαιγα με λυγμούς το νεκρό παιδί μου και αυτή αδιαφορώντας για την περίσταση, μιλούσε για τον εαυτό της», έγραψε σε ανάρτηση στο Reddit.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «ξαφνικά όλοι άρχισαν να μιλάνε για αυτό, σαν να μην ήμασταν σε μνημόσυνο. Έγινα κατακόκκινη από την οργή μου, αλλά θόλωσα και δεν είπα κάτι, δεν μπορούσα να μιλήσω εκείνη τη στιγμή».

Έκτοτε, η γυναίκα είναι ψυχρή απέναντι στην κουνιάδα, ενώ πριν από λίγο καιρό έμαθε πως είναι έγκυος, αλλά αποφάσισε να μην καλέσει τη δεύτερη σε κανένα σχετικό μυστήριο ή εκδήλωση. «Το συζήτησα με τον σύζυγό μου και με στηρίζει. Μπορεί να είναι αδέρφια, αλλά αναγνωρίζει ότι μού φέρθηκε άδικα. Μακάρι να είναι καλά, αλλά δεν δέχομαι πως ήθελε να τραβήξει την προσοχή, ενώ θρηνούσα το παιδί μου», σημείωσε στην ανάρτηση.