Μια παντρεμένη γυναίκα έχει αποκτήσει δύο παιδιά και δεν γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα τους, ενώ σχεδιάζει να αποκτήσει ακόμη ένα, ώστε να μεγαλώσει και άλλο η οικογένεια της.

Η Holly που μένει στις ΗΠΑ, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok και περιέγραψε την περίεργη, αλλά όχι ασυνήθιστη ιστορία της. Σύμφωνα με την The Sun, πριν από χρόνια πήγε σε τράπεζα σπέρματος και έκανε εξωσωματική για να γίνει μητέρα.

«Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά. Μεγάλωσα χωρίς τον μπαμπά μου και βλέποντας ζευγάρια να τσακώνονται, αποφάσισα να μη βρω σύζυγο, επειδή φοβόμουν τις επιπτώσεις σε περίπτωση που κάτι πήγαινε λάθος», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά γνώρισε τον σύζυγό της και παντρεύτηκαν, ενώ πλέον θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί, πάλι μέσω εξωσωματικής, επειδή ο άνδρας δεν θέλει να έχει βιολογική συγγένεια με τους απογόνους του.

Μάλιστα, το ζευγάρι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει σπέρμα από τον δότη που προέρχονται τα δύο παιδιά, ώστε να έχουν βιολογική συγγένεια μεταξύ τους. Έτσι, θα απευθυνθούν στην τράπεζα σπέρματος που είχε πάει η Holly, γιατί λόγω προσωπικών δεδομένων δεν γνωρίζουν την ταυτότητα του.