Ένα αγόρι «παγιδεύτηκε» σε μηχάνημα με λούτρινα παιχνίδια και διασώθηκε από την αστυνομία του Κουίνσλαντ στο Μπρίσμπεϊν. Ο πιτσιρικάς εγκλωβίστηκε μέσα στο μηχάνημα, αφού σύρθηκε στη θήκη των βραβείων.

Η αστυνομία δημοσίευσε ένα βίντεο από τη διάσωση, στο οποίο διακρινόταν ο μικρός Ίθαν, ο οποίος δεν έδειχνε να φοβάται και να βιάζεται και τόσο να απεγκλωβιστεί, καθώς ήταν περιτριγυρισμένος από ένα βουνό με λούτρινα «Hello Kitty», ενώ οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να τον βγάλουν έξω.

Ο Ίθαν ακολούθησε τις οδηγίες των αστυνομικών και πήγε στη μία άκρη του μηχανήματος. Αφού έκλεισε τα μάτια του, για να μην τραυματιστεί, εκείνοι έσπασαν το τζάμι και τον απελευθέρωσαν, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Στη συνέχεια ο Ίθαν επέστρεψε με ασφάλεια στην οικογένειά του. «Κέρδισες ένα βραβείο, ποιο θέλεις;», του είπε αστειευόμενος ένας από τους αστυνομικούς. Ο πατέρας του Ίθαν, Τίμοθι Χόπερ, είπε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι ήταν «απίστευτο» το πόσο γρήγορα ο γιος του μπήκε στο μηχάνημα με τις δαγκάνες, αφού εκείνος γύρισε την πλάτη του για ένα «κλάσμα του δευτερολέπτου», ενώ είχαν βγει για ψώνια. «Λατρεύει τις μηχανές με δαγκάνες… Όπως κάνει πάντα, άνοιξε το πτερύγιο, για να γίνει οπορτουνιστής. Στη συνέχεια, μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, σύρθηκε στη μηχανή, η πόρτα έκλεισε πίσω του. Σηκώθηκε όρθιος και κατάλαβε τι συνέβη και ήταν ο βασιλιάς του βουνού». Ο Χόπερ είπε ότι ο γιος του πέρασε φανταστικά μέσα στο μηχάνημα, όπου έμεινε για περίπου 10-15 λεπτά.