Εννέα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, τραυματίστηκαν χθες, Τετάρτη, σε περιστατικό με «καυστική ουσία» στο Κλάπαμ του νοτίου Λονδίνου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Τρία θύματα, μια γυναίκα και τα δύο μικρά παιδιά της, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία», όπως αναφέρει η αστυνομία, προσθέτοντας ότι άλλοι τρεις άνθρωποι -όλοι ενήλικες- διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, επίσης, με τραύματα.

Ακόμα, πέραν των τριών ενηλίκων που προαναφέρθηκαν, τρεις αστυνομικοί διακομίσθηκαν επίσης στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, προς το παρόν δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

«Η πυροσβεστική εκλήθη για συμβάν με χημικά στη Λεωφόρο Λέσαρ στο Κλάπαμ απόψε», ανέφερε χθες το βράδυ η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου σε ανακοίνωση που έστειλε με email στο Reuters.

«Τα πληρώματα χρησιμοποίησαν ειδικό εξοπλισμό, για να εντοπίσουν καυστική ουσία, που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε στο συμβάν», ανέφερε η ανακοίνωση χωρίς να διευκρινίζεται κάτι περαιτέρω.