Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο που δείχνει ομάδα από μετανάστες να επιτίθεται και να χτυπάει δύο αστυνομικούς που έκαναν περιπολία στη Νέα Υόρκη, επειδή οι τελευταίοι τους έκαναν παρατήρηση.

Με βάση τη New York Post, το περιστατικό σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Times Square, αλλά μόλις δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις 8:30 μ.μ. του Σαββάτου στη Δυτική 42η οδό στο Μανχάταν, οι αστυνομικοί πλησίασαν τους μετανάστες και ζήτησαν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Τότε, τα αίματα άναψαν και η ομάδα τους επιτέθηκε, ενώ στα πλάνα διακρίνονται να του έχουν περικυκλώσει, ενώ οι αστυνομικοί παλεύουν με ένα άτομο στο έδαφος.

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει πέντε συλλήψεις και αναμένονται περισσότερες, με τις αρχές να πιάνουν τους 19χρονους Darwin Andres Gomez Izquiel και Kelvin Servat Arocha, τον 21χρονο Juarez Wilson, τον 22χρονο Jhoan Boada και τον 24χρονο Yorman Reveron.

Μάλιστα, ο τελευταίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, αφού πριν λίγους μήνες χτύπησε έναν αστυνομικό, όταν ο τελευταίος τον είδε να κλέβει αντικείμενο αξίας 130 δολαρίων. Επίσης, μετά από λίγο καιρό γρονθοκόπησε έναν υπάλληλο, τη στιγμή που μπήκε να κλέψει το κατάστημα του, μαζί με άλλα άτομα.