Η «εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» αναφέρει ένα ρητό και το επιβεβαίωσε η ιστορία μιας γυναίκας θύματος εκφοβισμού, γιατί έγινε επιτυχημένη επιχειρηματίας και πλέον οι πρώην νταήδες την παρακαλάνε για δουλειά.

Η 23χρονη Vicky Owens αποτελούσε εύκολο στόχο για bullying στο σχολείο, γιατί «ήταν ψηλή, λεπτή, με έντονα φρύδια και αρκετά ντροπαλή χωρίς πολλούς φίλους», ανέφερε η The Sun. Έτσι, τα άλλα κορίτσια την ενοχλούσαν συνέχεια και έβαζαν κέτσαπ ή γιαούρτια στο κεφάλι της.

«Ήμουν πολύ εύκολος στόχος για τους νταήδες… Τελείωσα το σχολείο και πήγα να πιάσω δουλειά, αλλά εξαιτίας όσων είχα περάσει, πάθαινα κρίσεις πανικού και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι».

Αναζητώντας λοιπόν δουλειά και με την πανδημία που δυσκόλεψε την κατάσταση στο εργασιακό περιβάλλον, αποφάσισε να εργαστεί από το σπίτι. «Όσο ήμουν κολλημένη μέσα, έπρεπε να κάνω κάτι για να βγάλω λεφτά. Έτσι, μίλησα με πολλές επιχειρήσεις και συμφώνησαν να διαχειρίζομαι τους λογαριασμούς τους στα social media», είπε η 23χρονη.

Σιγά σιγά ξεκίνησε να κερδίζει χρήματα και να φτιάχνει πελατολόγιο, μέχρι που ίδρυσε την επιχείρηση της με το όνομα Socially Speaking Media. Τελικά, προσέλαβε τις τρεις αδερφές της και πλέον ψάχνει γραφεία και νέους εργαζόμενους.

Εντούτοις, δεν περίμενε ποτέ να λάβει αιτήσεις για δουλειά από γυναίκες που την εκφόβιζαν στο σχολείο. Η ίδια δεν έδωσε σημασία, όμως οι πρώην νταήδες δεν το έβαλαν κάτω και επικοινώνησαν μαζί της μέσω social media.

«Φυσικά και δεν θα προσλάβω καμιά από αυτές. Δεν φταίω εγώ αν έπιασαν πάτο στη ζωή τους και τώρα αναγνωρίζουν την αξία μου», είπε και σημείωσε «δεν παρακάλεσα κανένα. Μόνη μου έχτισα την επιχείρηση και τη ζωή μου».