Κάμερα ασφαλείας στη Σκωτία έπιασε τη στιγμή που οδηγός χάνει τον έλεγχο διώροφου σχολικού λεωφορείου, το οποίο γλίστρησε σε παγωμένο δρόμο με αποτέλεσμα να κάνει στροφή 360 μοιρών. Στο βίντεο φαίνεται το λεωφορείο να κινείται σε έναν κατηφορικό δρόμο με τον οδηγό να χάνει τον έλεγχό του και το μεγάλο όχημα να κανει τετ- α- κε και να σταματάει τελικά πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.

Όπως διακρίνεται στα πλάνα πριν τελικά σταματήσει το λεωφορείο, ένα σταθμευμένο λευκό βαν φαίνεται να εκτοξεύεται στο πλάι ενός σπιτιού από την πρόσκρουση. Ευτυχώς, δεν επέβαιναν επιβάτες εκείνη τη στιγμή και δεν υπήρξαν τραυματισμοί, όπως μεταδίδει η DailyMail.

Ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Σκωτίας είπε στο STV News: «Η αστυνομία κλήθηκε γύρω στις 8.30 σήμερα το πρωί για τροχαίο με λεωφορείο στην Chapel Road. Δεν έχουμε αναφορές για τραυματισμούς και η Chapel Road είναι προς το παρόν κλειστή» είπε.

Το συμβάν σημειώθηκε καθώς παγετός πλήττει τη Βρετανία, με τις θερμοκρασίες να είναι έως -9 βαθμούς Κελσίου στη Σκωτία και -6 βαθμούς Κελσίου στην Ουαλία με περαιτέρω χιονόπτωση στα νότια.