Ένα αβάσταχτο μαρτύριο υποστηρίζει ότι βιώνει μια γυναίκα, γιατί ο αδερφός και η κουνιάδα της ασκούν πιέσεις για να ακυρώσει τον προγραμματισμένο γάμο της, προκειμένου να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους.

Σε ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο ανέφερε, ότι σχεδιάζει να παντρευτεί για περισσότερο από ένα χρόνο και έχει ξοδέψει παρά πολλά χρήματα, ώστε όλα να είναι τέλεια. Ωστόσο, το καλοκαίρι ο αδερφός της και η σύζυγός του ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γεννηθεί κοντά στην ημερομηνία του γάμου.

«Αρχικά, με έπιασε η κουνιάδα μου και μετά ο αδερφός μου, ζητώντας να ακυρώσω τον γάμο μου. Εξήγησα πως είναι δύσκολο, γιατί θα πρέπει όλα να γίνουν από την αρχή. Δεν τους νοιάζει όμως. Λένε ότι μπορεί το παιδί μπορεί να γεννηθεί κοντά στην ημερομηνία του γάμου και θέλουν όλη την οικογένεια δίπλα τους, έγραψε στην ανάρτηση», σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mirror.

«Δεν είναι μόνο πως θα χάσουμε τα χρήματα που δώσαμε ήδη, ούτε ότι πολλοί καλεσμένοι θα πρέπει να ακυρώσουν το ταξίδι τους. Ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ θέλαμε επίτηδες τη συγκεκριμένη ημερομηνία, γιατί σημαίνει πολλά για εμάς και το γνωρίζουν αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου πήραν το μέρος της νύφης και τόνισαν ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση, ενώ άλλοι πρότειναν να προβληθεί ο γάμος μέσω βιντεοκλήσης, σε περίπτωση που η κουνιάδα γεννήσει πριν το μυστήριο.