Ντυμένος με σκούφο του Άγιου Βασίλη, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε την Τετάρτη ένα νοσοκομείο για παιδιά στην Ουάσινγκτον. Για να χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά, ο Μπάρακ Ομπάμα κρατούσε μια σακούλα με δώρα.

«Ho, ho, ho, Καλά Χριστούγεννα», είπε ο κ. Ομπάμα καθώς έμπαινε μέσα. «Οι τάρανδοί μου είχαν κολλήσει στο χιόνι και ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι τα κατάφερα και ότι θα είχα την ευκαιρία να σας δω όλους», είπε ο Ομπάμα καθώς έμπαινε σε μια αίθουσα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας Παίδων της Ουάσινγκτον.

Ο Ομπάμα μοίρασε δώρα που είχε συγκεντρώσει ο ίδιος και το επιτελείο του. Μάλιστα, επισκέφθηκε ξεχωριστά τους ασθενείς και τις οικογένειές τους στα δωμάτια. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από το νοσοκομείο, ένα πλήθος τραγούδησε το «We Wish You a Merry Christmas» καθώς βγήκε για να χαιρετήσει τους ασθενείς, το προσωπικό και τις οικογένειες.

Η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα, επισκεπτόταν το Νοσοκομείο Παίδων κάθε χρόνο από το 2009 έως το 2014, σύμφωνα με το γραφείο του κ. Ομπάμα και το cbsnews.com.