Μια 21χρονη μητέρα από το Μισισιπή των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης, αφού παραδέχτηκε ότι χτύπησε επανειλημμένα την 2 μηνών κόρη της στο τσιμέντο σε αυτό που ο εισαγγελέας είπε ότι ήταν ένα «ανεξήγητο και αποτρόπαιο έγκλημα». Πολλοί μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τη Μακέιλα Σαϊλίν Τζόλεϊ «να αρπάζει το μωρό από τους αστραγάλους και να το χτυπά», όπως δήλωσε ο εισαγγελέας των κομητειών Μάντισον και Ράνκιν, Μπούμπα Μπράμλετ.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε από τα τραύματά του δύο ημέρες αργότερα. Ο Μπράμλετ είπε ότι το βρέφος είχε πρήξιμο και αιμορραγία στον εγκέφαλο, εκτεταμένα κατάγματα στο κρανίο, κατάγματα στον αριστερό αντίχειρα και τον δεξιό αγκώνα της, εκδορές και αιμορραγία στα μάτια. Ο θάνατός της κρίθηκε ως ανθρωποκτονία ως αποτέλεσμα βαρύ τραυματισμού στο κεφάλι, είπε ο Μπράμλετ. «Η Μακέιλα Τζόλεϊ άρπαξε το μωρό από τους αστραγάλους, το χτύπησε στο πεζοδρόμιο πολλές φορές και μετά το άφησε εκεί», είπε η βοηθός εισαγγελέας Κάθριν Νιούμαν, σύμφωνα με το NBC.

Η αστυνομία του Περλ έλαβε πολλαπλές κλήσεις στο 911 σχετικά με την άγρια ​​επίθεση. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι η Τζόλεϊ «χτύπησε το μωρό και το άφησε να κείτεται στο δρόμο», ενώ στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας στο δάσος όπου και συνελήφθη αργότερα. Η Τζόλεϊ ομολόγησε στην Αστυνομία ότι έβλαψε το μωρό της, ισχυριζόμενη ότι ήταν ατύχημα. Είπε ότι δεν ήξερε γιατί το έκανε, με τις αρχές να λένε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών το ίδιο πρωί.

WATCH: Makaylia Jolley, who is accused of “repeatedly and forcibly” throwing her baby, Khalysie Lashay Jolley, onto the road last Thursday, is making her initial court appearance Tuesday. https://bit.ly/3Prfawb

Posted by WLBT 3 On Your Side on Tuesday, May 17, 2022

Ο εισαγγελέας αρχικά ζήτησε τη θανατική ποινή, αλλά τελικά η Τζόλεϊ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη προκειμένου να γλιτώσει τους μάρτυρες, τα μέλη της οικογένειας και τους αστυνομικούς από την τραυματική εμπειρία του να ξαναζήσουν αυτό που συνέβη. «Οι αρχές επιβολής του νόμου, οι διασώστες, οι πυροσβέστες, υπήρχαν αθώοι άνθρωποι… Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είδε τα πάντα. Η γιαγιά του θύματος είδε τι συνέβη. Ένας οδηγός φορτηγού το είδε. Μια περαστική είδε αυτά τα τρομερά πράγματα», είπε η Νιούμαν. «Δεν πιστεύω ότι μπορείς ποτέ να βγάλεις αυτές τις εικόνες από το μυαλό σου», με τον Μπράμλετ να τονίζει ότι «Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα ξεχάσουν ποτέ».

Έτσι, ο δικαστής της περιφέρειας Ράνκιν, Στιβ Ράτκλιφ, καταδίκασε την Jolley τη Δευτέρα, αφού παραδέχτηκε την ενοχή της για ανθρωποκτονία. Ο Μπράμλετ είπε στο NBC ότι η Jolley «δεν θα βγει ποτέ από τη φυλακή. Θα πεθάνει εκεί μέσα».