Σάλος έχει ξεσπάσει για μια νεαρή πρώην παίκτρια ποδοσφαίρου, επειδή έκανε ναζιστικό χαιρετισμό μπροστά σε κόσμο που συμμετείχε σε συγκέντρωση υπέρ του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την New York Post, στα social media κυκλοφορούν σχετικά βίντεο με την 25χρονη Stefany Ferrer Van Ginkel, που κάποτε αγωνίζονταν στους Angel City Football Club του Λος Άντζελες.

Στα κλιπ εμφανίζεται η κοπέλα να κάθεται στη θέση του συνοδηγού σε ένα αμάξι που οδηγεί ο ποδοσφαιριστής Samim Haydari και το όχημα να σταματάει μπροστά από μια φιλοϊσραηλινή συγκέντρωση στο Μπέβερλι Χιλς. Τότε, διαδηλωτές με τη σημαία του Ισραήλ προσεγγίζουν το αυτοκίνητο και εκείνη χαιρετάει ναζιστικά γελώντας, παρά τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχεται.

Αμέσως ξέσπασε σάλος γύρω από το όνομα της και η πρώην ομάδα της εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας την πράξη της και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τον σύλλογο. «Η Stefany Ferrer Van Ginkel δεν παίζει για την Angel City Football Club, ούτε έχει συνδεθεί με την ομάδα από τον Νοέμβριο του 2022. Καταδικάζουμε τις πρόσφατες ενέργειες και δηλώσεις της», έγραφε η ανακοίνωση.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε ένα απολογητικό βίντεο στα social media, ζητώντας συγγνώμη και ισχυριζόμενη ότι έπραξε σαν παιδί.

«Συγγνώμη… Φέρθηκα σαν παιδί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γίνουμε καλύτεροι και να πάρουμε ένα μάθημα από αυτό. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν», είπε μεταξύ άλλων σε μια προσπάθεια να κατευνάσει το σάλο γύρω από το όνομα της.