Ένας σταρ του χόκεϊ επί πάγου καρφώθηκε μια λεπίδα στο λαιμό του μετά από φρικτό τραυματισμό κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, πέθανε σε ηλικία 29 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά του. Ο τραυματισμός του Adam Johnson ήταν τόσο φρικτός που το παιχνίδι διεκόπη και οι οπαδοί ξέσπασαν σε κλάματα. Ο γεννημένος στη Μινεσότα αθλητής πιστεύεται ότι χτυπήθηκε στο λαιμό από λεπίδα χόκεϊ επί πάγου σε ένα φρικτό δυστύχημα στον αγώνα μεταξύ των Νότιγχαμ Πάντερς και του Σέφιλντ Στίλερς στο Utilita Arena Sheffield χθες το απόγευμα.

Η κοπέλα του παίκτη, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές κατά τη διάρκεια του αγώνα, έσπευσε αμέσως στο πλευρό του μετά το αδιανόητο δυστύχημα, μεταδίδει η The Sun. Αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό οι συμπαίκτες του Τζόνσον σχημάτισαν έναν κύκλο για να εξασφαλίσουν ιδιωτικότητα. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έσπευσαν στον παίκτη για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η τραγική μητέρα του Kari ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί τη θλίψη της – λέγοντας: «Έχασα τη μισή μου καρδιά σήμερα». Και ο σύλλογός του είπε ότι ήταν «πραγματικά συντετριμμένος» από την είδηση ​​- αποτίοντας φόρο τιμής σε «έναν σπουδαίο παίκτη και έναν απίστευτο άνθρωπο, με όλη του τη ζωή μπροστά του». Η Elite Ice Hockey League δήλωσε ότι ήταν «πληγωμένη» για να επιβεβαιώσει τα «τραγικά» νέα – και ανέβαλε όλους τους αγώνες που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σήμερα, μεταδίδει η Daily Mail.