Άνδρας από τη Φλόριντα που έτρεχε με 130 χιλιόμετρα την ώρα σε κατοικημένη γειτονιά, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και «προσγειώθηκε» μέσα σε ένα κανάλι. Ο άνδρας, που τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά, χρειάστηκε να διασωθεί από το αυτοκίνητό του που διαλύθηκε μετά την άγρια ​​σύγκρουση στο Cape Coral.

Ο οδηγός έτρεχε με μια Mercedes με μεγάλη ταχύτητα και προσπάθησε να σταματήσει πριν πέσει πάνω από έναν φοίνικα, ο οποίος τον εκτόξευσε στον αέρα και κατέληξε στο κανάλι, είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο Click Orlando. Τα πλάνα δείχνουν το αυτοκίνητο να μπαίνει στο γκαζόν, να αναπηδά πολλές φορές πριν κυλήσει πάνω από ένα δέντρο και να βουτήξει με τη μούρη στο νερό.

Το συμβάν κατέγραψε κάμερα και παρακολούθησαν έκπληκτοι οι γείτονες. Το αυτοκίνητο κάνει μεγάλη βουτιά πριν ξαναεμφανιστεί στην επιφάνεια. Ο οδηγός φαίνεται να προσπαθεί να φύγει από το όχημα από το παράθυρό του, μεταδίδει η New York Post.

Τελικά ένας άνδρας βουτάει μέσα στο κανάλι και βοηθάει τον οδηγό να βγει από το αυτοκίνητο. Δευτερόλεπτα αργότερα, το αυτοκίνητο βυθίζεται εντελώς κάτω από το νερό. Κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.