Ένας πατέρας προειδοποίησε άλλους γονείς να ελέγξουν τις λιχουδιές των παιδιών τους αφού η κόρη του βρήκε κάτι που έμοιαζε σαν σκουλήκι μέσα σε ένα σοκολατένιο αυγό. Ο Clive Henare από το North Brisbane αγόρασε ένα σοκολατένιο αυγό, το οποίο περιείχε συσκευασία από τη δημοφιλή παιδική παράσταση Cocomelon, από το Choice The Discount Store στο Upper Coomera στη Χρυσή Ακτή την Τρίτη.

Η κόρη του είχε φάει το μισό αυγό πριν αρχίσει να ουρλιάζει. «Ήταν σε σοκ, δάκρυα και σάλια έτρεχαν στο πρόσωπό της», είπε ο Henare στο NCA Newswire. Το κοριτσάκι είπε ότι είδε μερικά «άσπρα κομμάτια» στη σοκολάτα, συνειδητοποιώντας αμέσως ότι ήταν έντομα.

«Ήμουν πραγματικά φοβισμένος, οπότε κοίταξα μέσα στη σοκολάτα και βρήκα κάτι να κινείται και έτσι την πέταξα σε όλο το δωμάτιο», είπε. «Δεν μπορώ να αγοράσω ποτέ ξανά σοκολατένια αυγά». Στην αρχή, ο Henare νόμιζε ότι η κόρη του είχε απλώς έντονη φαντασία, αλλά είδε κάτι ανησυχητικό όταν κοίταξε πιο κοντά.

«Κοίταξα και δεν είδα τίποτα… αλλά μετά άρχισαν να βγαίνουν από τη σοκολάτα», είπε. «Τότε ούρλιαξε πραγματικά, έτσι απλά το άρπαξα και το πέταξα έξω από το παράθυρο γιατί ήταν πραγματικά φρικιαστικό». Το κοριτσάκι πιστεύει ότι κατανάλωσε τουλάχιστον ένα από τα έντομα ενώ έτρωγε τη σοκολάτα. Ο Henare επέστρεψε στο κατάστημα όπου ο διευθυντής ζήτησε συγγνώμη και πρόσφερε στον πατέρα επιστροφή χρημάτων.

«Δεν με νοιάζει [η επιστροφή χρημάτων], απλά ελπίζω να μην συμβεί σε άλλο παιδί επειδή η κόρη μου ήταν πραγματικά αναστατωμένη». Το κατάστημα έχει αφαιρέσει και τα αυγά από τα ράφια του.