Η κάμερα ασφαλείας σε σπίτι στο Μαϊάμι, στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ «έπιασε» τη στιγμή που ένας διανομέας έφτυσε στο φαγητό που μόλις παρέδωσε.

Ο 13χρονος Ελίας Κρισάντο κατήγγειλε το περιστατικό που έγινε viral μέσα από τα social media αφού πρόκειται για μια αυξανόμενη τάση στις ΗΠΑ με διανομείς να φτύνουν στο φαγητό των πελατών εκτιμώντας πως τα φιλοδωρήματα που λαμβάνουν δεν είναι αρκετά. Επίσης, έχουν προκληθεί αντιδράσεις και για τις αμοιβές των διανομέων από τις εταιρίες που τους απασχολούν.

Ο Κρισάντο, λοιπόν, υποστήριξε πως παρήγγειλε φαγητό για τον ίδιο και τη μητέρα του και τόνισε πως έδωσε φιλοδώρημα τριών δολαρίων στον διανομέα, εκτιμώντας ότι το ποσό ήταν αρκετό αφού η απόσταση που διήνυσε ο διανομέας ήταν μικρότερη του ενός χιλιομέτρου. Βέβαια, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ο διανομέας δεν είχε σύμφωνη γνώμη.

Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ο διανομέας φτάνει στην πόρτα, ακουμπάει τη σακούλα με τα φαγητά στο έδαφος και στέκεται πίσω για να βγάλει μια φωτογραφία. Όταν κοιτάζει το τηλέφωνό του και βλέπει πόσα του είχαν αφήσει για φιλοδώρημα, το βίντεο τον δείχνει να σκύβει και να φτύνει τρεις φορές την παραγγελία πριν φύγει.

«Θύμωσε γιατί ίσως νόμιζε ότι το φιλοδώρημα ήταν μικρό και έφτυσε στο φαγητό», είπε ο 13χρονος. «Αν δεν ήταν τα πλάνα από την κάμερα, κανείς δεν θα το ήξερε. Ήθελα να κάνω εμετό. Ποιος το κάνει αυτό;» είπε ο νεαρός σύμφωνα με το NBC Miami.

Η εταιρεία διανομής φαγητού εξέτασε το περιστατικό και ανέφερε σε δήλωσή της πως «αν και αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευσή του για το φιλοδώρημα, αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και είναι πολύ μακριά από την υπηρεσία υψηλής ποιότητας που έχουμε στόχο να προσφέρουμε. Απομακρύναμε τον διανομέα από την πλατφόρμα μας και επικοινωνήσαμε απευθείας με τον πελάτη για να βοηθήσουμε να διορθωθούν τα πράγματα».