Λαοθάλασσα στην Πιονγκγιάνγκ, όπου περισσότεροι από 100.000 Βορειοκορεάτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση-στήριξης του ηγέτη τους, Κιμ Γιονγκ-Ιλ και των «επαναστατικών» του ιδεών για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ της Βόρειας και της Νότιας Κορέας.

Κρατώντας φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ-Ιλ και του πατέρα του και ιδρυτή του καθεστώτος Κιμ Ιλ-Σουνγκ, οι Βορειοκορεάτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του καθεστώτος για την υποστήριξη των πολιτικών που αναμένεται να εφαρμοστούν το νέο έτος και οι οποίες ανακοινώθηκαν με κύρια άρθρα στις επίσημες βορειοκορεατικές εφημερίδες.
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, το πλήθος κρατούσε πανό με συνθήματα όπου αναγράφονταν συνθήματα υπέρ του Κιμ Γιονγκ-Ιλ και του πατέρα του Κιμ Ιλ-Σουνγκ, του «παντοτινού προέδρου».

Ο 68χρονος Κιμ Γιονγκ-Ιλ δείχνει να έχει επιταχύνει τη διαδικασία διαδοχής του από τον πιο μικρό του γιο, τον 27χρονο Κιμ Γιονγκ-Ουν, ο οποίος προβιβάστηκε σε στρατηγό τον Σεπτέμβριο και απέκτησε πρόσβαση σε σημαντικές θέσεις στους «κόλπους» της κρατικής μηχανής.