Ένα νεανικό βλέμμα επιτυγχάνεται με σωστή ενυδάτωση και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το πετύχουμε από το να εντάξουμε στη φαρέτρα μας τις κρέμες ματιών.

Κάθε κρέμα ματιών έχει διαφορετική λειτουργία. Άλλες στοχεύουν στο να φωτίζουν τους μαύρους κύκλους, ενώ άλλες υπόσχονται να γεμίσουν τις λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών. Θα χρειαστεί να δοκιμάσετε διάφορες μέχρι να βρείτε αυτή που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Για να διευκολύνουμε τη διαδικασία, παρακάτω ακολουθούν 4 από τις καλύτερες κρέμες ματιών της αγοράς.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment With Avocado

Η συγκεκριμένη κρέμα ματιών της Kiel’s είναι μια πλούσια σε υφή κρέμα, με φυσικά συστατικά, η οποία προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια. Το έλαιο αβοκάντο επαναφέρει την υγρασία στην επιδερμίδα, ενώ το βούτυρο καριτέ εμποδίζει την απώλεια νερού και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Η β-καροτίνη και η Βιτ. Ε έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας την περιοχή και προλαμβάνοντας τα πρόωρα σημάδια γήρανσης.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment With Avocado – Ενυδατική Κρέμα Ματιών 33,83€

Lancôme Advanced Genifique Eye Cream

Η κρέμα ματιών της Lancôme υπόσχεται καθημερινή εντατική ενυδάτωση στο περίγραμμα των ματιών και εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα, για πιο φωτεινά και νεανικά μάτια. Η υφή της σε τζελ θρέφει αμέσως την επιδερμίδα, ενώ είναι εμπλουτισμένη με ένα μοναδικό σύμπλεγμα κλασμάτων πρεβιοτικών και προβιοτικών. Η επιδερμίδα επανορθώνεται πιο γρήγορα, ενισχύεται, ενδυναμώνεται και προστατεύεται από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

Lancôme Advanced Genifique Eye Cream Κρέμα Ματιών 69,24€

Laneige Water Bank Eye Gel

Το ισχυρό τζελ ματιών της Laneige είναι ενισχυμένο με υδροϊονισμένο μεταλλικό νερό και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ενώ παρέχει συνεχή υγρασία. Το δροσερό τζελ απορροφάται γρήγορα για να φωτίσει και να καταπραΰνει τα κουρασμένα μάτια. Η περιοχή γύρω από τα μάτια θα φαίνεται πιο λεία, πιο φωτεινή και πιο νεανική.

Laneige Water Bank Eye Gel 37,95€

Filorga NCEF – Revers eyes

Η κρέμα ματιών πολλαπλής διόρθωσης Filorga NCEF Reverse Eyes απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, όπου απελευθερώνει το μοναδικό αναγεννητικό σύμπλεγμα NCEF. Η σύνθεση της κρέμας Filorga είναι εμπλουτισμένη με δραστικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, βιταμίνη C, εσκίνη και καφεΐνη. Χάρη στην ειδική τεχνολογία Genius-Vector, όλα αυτά διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και την περιοχή του περιγράμματος των ματιών, για να διορθώσουν τα σημάδια γήρανσης.

Filorga NCEF – Revers eyes 87,50€