Το αμερικανικό περιοδικό Allure ανακοίνωσε τα καλύτερα προϊόντα χειλιών για το 2023, και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες καθώς κάποια από αυτά μπορούμε να τα βρούμε στην ελληνική αγορά.

Δείτε παρακάτω τα 5 κραγιόν, lip glosses και lip balms που πήραν το βραβείο Best of Beauty 2023 και διαλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στη δική σας ρουτίνα ομορφιάς.

MAC Locked Kiss Ink Liquid Lipcolour

Γιατί να το προτιμήσετε: «Γεμάτο έλαια φρούτων και βούτυρο καριτέ, το MAC Locked Kiss Ink Liquid Lipcolour δημιουργεί μια ματ επιφάνεια που προσαρμόζεται στα χείλη σαν δεύτερο δέρμα και διαρκεί για πολλές ώρες», γράφει χαρακτηριστικά το Allure. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό και διάβροχο ματ κραγιόν, με ανάλαφρη αίσθηση, το οποίο μπορεί να μείνει στα χείλη για 24 ώρες. Προσφέρεται σε 25 χρώματα, ενώ το βουρτσάκι του θα κάνει την εφαρμογή του παιχνιδάκι.

Πόσο κάνει: €36

Πού θα το βρείτε: Mac Cosmetics

Clinique Almost Lipstick στην απόχρωση Black Honey

Γιατί να το προτιμήσετε: Ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της Gen Z εξαιτίας της διάφανης λάμψης που δίνει και της ιδιαίτερης απόχρωσής του που «μεταμορφώνεται» ανάλογα με το φυσικό χρώμα των χειλιών, το Black Honey είχε γίνει viral στο TikTok, με το προϊόν να βγαίνει συνεχόμενα sold out στα μαγαζιά. Τώρα, το Black Honey είναι και πάλι εδώ και εμείς θα τρέξουμε να το αγοράσουμε.

Πόσο κάνει: €31

Πού θα το βρείτε: Clinique

Fenty Beauty Gloss Bomb στην απόχρωση Ice Cooling Lip Luminizer

Γιατί να το προτιμήσετε: Αν θέλετε αίσθηση δροσιάς στα χείλη σας, τότε το lip gloss της Fenty Beauty είναι το ιδανικό για εσάς. Με έγχυμα μέντας, το Allure το χαρακτηρίζει ως «μίνι μοχίτο» καθώς «είναι δροσιστικό, αλλά όχι πικάντικο, και με υψηλή λάμψη χωρίς να είναι κολλώδες». Το Gloss Bomb θα δώσει στα χείλη σας «γυάλινη» όψη, την τάση που υιοθετούν όλο και περισσότερες γυναίκες και «απαιτεί» όσο πιο λαμπερά χείλη γίνεται.

Πόσο κάνει: €19,46 (σε έκπτωση)

Πού θα το βρείτε: Sephora

Clarins Lip Comfort Oil

Γιατί να το προτιμήσετε: Αυτό το λάδι από τη Clarins κυκλοφορεί σε 8 δροσερές αποχρώσεις που θυμίζουν, μεταξύ άλλων, κεράσι, βερίκοκο και δαμάσκηνο. Λειαίνει τα χείλη με ένα μείγμα φυτικών ουσιών (τριαντάφυλλο, jojoba και φουντούκι). «Είναι τόσο καλό που το βραβεύσαμε για δεύτερη συνεχή χρονιά», τονίζει το Allure. Το συγκεκριμένο λαδάκι υπόσχεται πως μετά από 5 μέρες καθημερινής χρήσης, τα χείλη σας θα σας ευχαριστούν και τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή.

Πόσο κάνει: €29,95

Πού θα το βρείτε: Sephora

Summer Fridays Lip Butter Balm

Γιατί να το προτιμήσετε: Η Summer Fridays είναι η μάρκα της influencer Marianna Hewitt, και το lip balm της, Summer Fridays Lip Butter Balm, κατάφερε γρήγορα να γίνει ένα από τα καλύτερα lip balms της αγοράς. Συμβάλλει στο να παραμείνουν ενυδατωμένα τα χείλη, ενώ οποιαδήποτε από τις 5 αποχρώσεις του μπορεί να φορεθεί καθημερινά. Πρόκειται για ένα vegan balm, το οποίο θα καταπραΰνει τα χείλη σας και θα τους χαρίσει μια όμορφη λάμψη. Η συσκευασία χωράει εύκολα σε κάθε τσάντα. Χαρείτε το και βάλτε το στα χείλη σας όσες φορές θέλετε.

Πόσο κάνει: €26,95

Πού θα το βρείτε: Sephora

Πηγή: Allure