Το biker jacket είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Φοριέται 24/7 και σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και με ένα βραδινό φόρεμα. Συνήθως το βλέπουμε σε μαύρο χρώμα με τις χαρακτηριστικές μεταλλικές του λεπτομέρειες και ορισμένες φορές διαθέτει ενσωματωμένη ζώνη, ενώ αρκετά δημοφιλές είναι και στην καφέ εκδοχή του.

Σε κάθε περίπτωση, το μπουφάν που η μόδα δανείστηκε από το στυλ των μοτοσυκλετιστών δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα καμιάς γυναίκας, αφού συνοδεύει άνετα οποιαδήποτε εμφάνιση δίνοντάς της ένα wild twist.

Eκτός από τα basic χρώματα, δηλαδή το καφέ και το μαύρο, το biker jacket δείχνει εξαιρετικό και σε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μάλιστα, αρκετές γυναίκες, αφού αποκτήσουν το πρώτο τους biker jacket στο βασικό μαύρο χρώμα, τολμούν να προσθέσουν στη συλλογή τους και κάποια άλλη απόχρωση για ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Πώς το φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα

Αυτό ακριβώς έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα, την οποία ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» με ένα biker jacket σε σκούρο πράσινο-κυπαρισσί χρώμα, που συνδύασε με τζιν παντελόνι, see through τοπ και sneakers, και η αλήθεια είναι πως αυτή ήταν μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του.

Αν, λοιπόν, θέλετε ακόμη ένα biker jacket σε διαφορετικό χρώμα από το κλασικό μαύρο, αλλά όχι τόσο έντονο όπως το κόκκινο, τότε το πράσινο μάλλον είναι η εναλλακτική που ψάχνετε. Φοριέται επίσης όλο τον χρόνο, αλλά σίγουρα από τώρα και στο εξής θα ταιριάζει περισσότερο με τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σας ρούχα, ακόμη και για να το ρίξετε πάνω σας ένα βράδυ στη βόλτα σας στο νησί.

Τι μπορείτε να αγοράσετε

SUPERDRY Classic Biker Jacket €226,50