Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων με φυτά έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, με πολλούς να διακοσμούν τους χώρους τους με ψεύτικα φυτά εσωτερικού χώρου -κυρίως για ευκολία. Οι πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες στο TikTok, μάλιστα, προβάλλουν αυτές τις τάσεις, στους λογαριασμούς τους στη δημοφιλή κοινωνική πλατφόρμα επηρεάζοντας σημαντικά την αγορά.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, μάλιστα, διαπιστώνει ότι το 43% των χρηστών της δοκιμάζει κάτι νέο αφού το δει στην εφαρμογή. Σε ένα από τα τελευταία hacks που έγιναν viral, λοιπόν, οι χρήστες μοιράζονται τα μυστικά τους για το πώς να κάνουν τα ψεύτικα φυτά στο σπίτι τους να φαίνονται πιο ρεαλιστικά.

Με πολυάριθμα βίντεο διαθέσιμα για προβολή, μερικά από τα οποία έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 800.000 likes, είναι ασφαλές να πούμε ότι οι άνθρωποι βρίσκουν αυτή τη λύση μια εξαιρετική πρόταση για τα σπίτια τους. Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τα ψεύτικα φυτά σας και να τα κάνετε να δείχνουν σαν αληθινά.

Το κόλπο για να κάνετε το ψεύτικο ελαιόδεντρο του σπιτιού σας να μοιάζει με αληθινό

Ένα πρόσφατο hack στο TikTok, που δείχνει πώς να κάνετε ένα ψεύτικο ελαιόδεντρο να φαίνεται πιο ρεαλιστικό, έχει εξαπλωθεί μέσω της πλατφόρμας και εκατοντάδες άνθρωποι δημοσιεύουν τις δικές τους απόψεις για την viral τάση. Πρόκειται για ένα απλό κόλπο που μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε ψεύτικο φυτό. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε αφού εντοπίσετε το φυτό της επιλογής σας είναι να βρείτε μια υπερμεγέθη γλάστρα. Το να γίνετε δημιουργικοί με την επιλογή της γλάστρας σας είναι απαραίτητο για να αναβαθμίσετε τα φυτά σας. Πολλοί χρησιμοποιούν, επίσης, ανυψωτήρες για να δώσουν μεγαλύτερη διάσταση στο χώρο.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μέσα στη γλάστρα και σφηνώστε το στη θέση του με πράγματα όπως κουβέρτες, πετσέτες και παλιό υλικό συσκευασίας. Μόλις το φυτό σας είναι «άνετα» στο νέο του σπίτι, καλύψτε την κορυφή με τεχνητό βρύα και ορίστε -έχετε μια εντελώς νέα εμφάνιση. Μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας βότσαλα και άλλα φυσικά στοιχεία που συμπληρώνουν την εικόνα.

Άλλοι τρόποι για να αναβαθμίσετε τα ψεύτικα φυτά

ψεύτικα φυτά

Η επένδυση σε υψηλής ποιότητας ψεύτικα φυτά είναι ένας άλλος εύκολος τρόπος για να κάνετε τα ψεύτικα φυτά σας να φαίνονται αληθινά. Υπάρχουν, όμως, και άλλα έξυπνα κόλπα για να δημιουργήσετε μια φυσική λάμψη γύρω τους. Η τοποθέτησή τους στο άμεσο ηλιακό φως τα κάνει πιο ελκυστικά, καθώς ο ήλιος λάμπει στο πράσινο φύλλωμά τους. Είναι, επίσης, αρκετά εμφανές όταν ένα φυτό κάθεται σε μια σκιερή περιοχή ότι μάλλον δεν είναι αληθινό. Όπως δείχνει το hack στο TikTok, κάθε είδους φυσικό χώμα ή επικάλυψη στη βάση του φυτού θα αναβαθμίσει την εμφάνισή του. Το ψεύτικο χώμα είναι συνήθως ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβετε αν ένα φυτό είναι αληθινό.

Ένα άλλο κόλπο είναι να τοποθετήσετε πραγματικά λουλούδια ή φυτά γύρω από τα ψεύτικα. Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τα ψεύτικα φυτά επειδή δεν θέλουν την πίεση της φροντίδας των ζωντανών, μπορείτε σίγουρα να χρησιμοποιήσετε φυτά εύκολης φροντίδας, όπως τα παχύφυτα.