Μία παραλλαγή της κλασσικής βασιλόπιτας για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Υλικά:
150 γρ. βούτυρο
150γρ. ζάχαρη άχνη
150γρ. αλεύρι
3 αβγά
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
150γρ. κουβερτούρα
50γρ. πορτοκάλι γλασέ
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
100γρ. κρέμα γάλακτος
100γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση:
1. Ανακατεύετε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει λεία κρέμα

2. Προσθέτετε τα αβγά ένα ένα και μετά το αλεύρι και το μπέικιν παουντερ

3.Μέσα στο μείγμα βάζετε τη σοκολάτα τα ψιλοκομμένα πορτοκάλια τα ψιλοκομμένα πορτοκάλια και το ξύσμα πορτοκαλιού

4.Αφού τα ανακατέψετε πολύ καλά  τοποθετείτε το μείγμα σε μία φόρμα τάρτας 24εκ.

5 .Ψήνετε στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά

Φτιάχνετε τη Ganache:
Ζεσταίνετε τη κρέμα γάλακτος και ρίχνετε σιγά σιγά την τεμαχισμένη κουβερτούρα ενώ συγχρόνως ανακατεύετε μέχρι να γίνει λεία γυαλιστερή κρέμα.

Αφού ξεφορμάρετε την πίτα την γλασάρετε με την ganache.