Ακόμη ένα viral TikTok beauty trend φαίνεται να κυριαρχεί στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο για τις λάτρεις της ομορφιάς και των νέων τεχνικών μακιγιάζ. Το BeautyTok αυτή τη φορά έχει να κάνει με την εμφάνιση φυσικά ηλιοκαμένων μάγουλων και μύτης με ρουζ, με το μακιγιάζ να γίνεται πιο σικ και λιγότερο «κοιμήθηκα κατά λάθος στον ήλιο για πολύ ώρα».

Διακριτικά ηλιοκαμένη λάμψη: Το νέο beauty trend που έχει γίνει viral στο Tiktok

@edenvonweiss

Summer routine using @fentyskin @itcosmetics @jouercosmetics @bareminerals #makeuproutine #summerlooks #sunkissed #blush

♬ original sound – Adam Wright

Πρόκειται για ένα beauty look που είναι αρκετά εύκολο και συμπληρώνει αβίαστα αυτές τις χαμηλών τόνων φυσικές λάμψεις που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το καλοκαίρι. Ενώ οι TikTokers φαίνεται να προτιμούν ένα ρουζ σε κρέμα ή μια υγρή φόρμουλα ρουζ, μια πούδρα με χρώμα θα λειτουργούσε το ίδιο, αν αυτό σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Αφού εφαρμόσετε το foundation ή τη βάση σας, απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα ρουζ ακριβώς κάτω από τα μάτια σας και πάνω από τη γέφυρα της μύτης σας, «χτίζοντας» το προϊόν για να δημιουργήσετε αυτή τη διακριτικά ηλιοκαμένη λάμψη.

Για μια πινελιά πρόσθετης γλυκύτητας που μοιάζει φυσικά ηλιοκαμένη, αρκετές είναι εκείνες που προτιμούν να προσθέσουν μερικές ψεύτικες φακίδες για να ολοκληρώσουν την εμφάνιση.

@addisonre

@itembeauty BLUSH in OOPSIES and @addisonraefragrance in HAPPY AF ✨✨✨💗💗🎀🎀🌷🌷🌷🌷💫💫💫

♬ original sound – EX7STENCE™

Και αν την τελευταία στιγμή παρατηρήσετε ότι προσθέσατε πολύ ρουζ κάτω από τα μάτια σας, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέστε μόνο μια πινελιά κονσίλερ πάνω από το ρουζ στο σημείο που έγινε το «λάθος», προσθέτοντας ξανά φωτεινότητα στην επιδερμίδα σας.

Η Eden Weiss, μια TikToker γνωστή λάτρης του ρομαντικού και αρκετά φυσικού μακιγιάζ γράφει κάτω από το αντίστοιχο βίντεο που μοιράστηκε με τους ακούλουθούς της πως «Όλοι λένε ότι φαίνομαι ηλιοκαμένη και αυτό είναι το νόημα».