Μια μητέρα ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο φαίνεται το μωρό της να φορά παπουτσάκια με τακούνι. Οι οργισμένες αντιδράσεις στα σχόλια δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

«Μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στα πόδια της, τα μωρά δεν πρέπει να φοράνε τακούνια», έγραψε κάποιος. «Αλήθεια τώρα;;; Ας καταστρέψουμε τελείως τα πόδια του παιδιού – δεν είσαι σε καμία περίπτωση εξαιρετικός γονιός», ανέφερε ένα άλλο σχόλιο.

Η μητέρα απάντησε στην κριτική, λέγοντας ότι είναι μαλακά παπουτσάκι και ότι την κρατούσε από τα χεράκια της. «Σας ευχαριστώ όλους για τις ανησυχίες σας», σχολίασε, εξηγώντας πως το έκανε απλώς για πλάκα.

Κάποιοι άλλοι πάντως τάχθηκαν με το μέρος της. «Λες και το παιδί τα φοράει κάθε μέρα. Γιατί είναι όλοι τόσο σοβαροί. Είναι αστείο», έγραψε ένας σχολιαστής.

«Θα καταλάβαινα όλα τα σχόλια γεμάτα μίσος αν τα φορούσε καθημερινά. Κι εγώ θα τα έβαζα στο κοριτσάκι μου για πλάκα, αλλά τώρα είναι 18 ετών», σχολίασε κάποιος άλλος.

Υπήρχαν βέβαια κι εκείνη που επέμεναν ότι είναι λάθος η κίνηση της μητέρας. «Ακόμη κι αν είναι παπούτσια για παιχνίδι, είναι φριχτά», παρατήρησε κάποιος.