Όταν μιλάμε για sexy γυναικεία εσώρουχα, ένα είναι το σχέδιο που έρχεται στο μυαλό μας και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη δαντέλα. Ντελικάτη και αποκαλυπτική, η δαντέλα είναι κυρίαρχη σε όλες τις εκθαμβωτικές θηλυκές εμφανίσεις, από τις πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας μέχρι τη μεγάλη οθόνη. Πέρα όμως από τα διάσημα μοντέλα και τις σταρ του Hollywood, η δαντέλα είναι πρωταγωνιστής και στις εμφανίσεις των καθημερινών γυναικών που θέλουν να δώσουν μια πιο πικάντικη νότα στα lingerie τους.

Η δαντέλα είναι διαθέσιμη σε διάφορα κοψίματα για να βρεις αυτά που εφαρμόζουν άψογα στο σώμα σου, αλλά και σε πολλές αποχρώσεις για να επιλέξεις την κατάλληλη, ανάλογα με την περίσταση και το υπόλοιπο σύνολο. Είτε ψάχνεις για εσώρουχα φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από δαντέλα, είτε αναζητάς κομμάτια που έχουν απλώς κάποιες εντυπωσιακές πινελιές, η γυναικεία μόδα σε εσώρουχα προσφέρει ποικίλες εναλλακτικές ώστε να προσθέσεις στη συλλογή σου μοναδικά κομμάτια που θα μαγνητίσουν κάθε βλέμμα:

Bralette με δαντέλα – ένα δεν είναι ποτέ αρκετό

Κατά πάσα πιθανότητα έχεις ήδη παραπάνω από ένα δαντελωτά bralette στη συλλογή σου, σε περίπτωση όμως που ακόμη δεν έχεις επενδύσει σ’ αυτό το sexy γυναικείο εσώρουχο, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις. Μπορείς μάλιστα να διαλέξεις και ένα σλιπ σε αντίστοιχο σχέδιο και χρώμα για να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Μια γιορτή, μια επέτειος ή απλώς μια καθημερινή μέρα – κάθε στιγμή είναι ιδανική για ένα δαντελωτό bralette που κολακεύει το μπούστο σου, προσφέροντας παράλληλα και την απαραίτητη στήριξη. 

Δαντελωτά κορμάκια – καν’ το όπως η Sophia Lauren 

Τα sexy κορμάκια και οι εντυπωσιακοί κορσέδες της Sophia Lauren δύσκολα περνούσαν απαρατήρητα σε κάθε ταινία της μεγάλης σταρ. Εμπνεύσου από τα σύνολά της και επένδυσε σε ένα τολμηρό κορμάκι με δαντέλα και διαφάνειες που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου και θα τονίσει τα πιο όμορφα στοιχεία σου. Συνδύασε το με ένα ζευγάρι ζαρτιέρες ή ψηλές κάλτσες για εμφανίσεις που θα αφήσουν εποχή!

Εσώρουχα σετ με δαντέλα – επιλογές για όλα τα γούστα

Διαχρονικό μαύρο, φλογερό κόκκινο ή ρομαντικό ροζ; Οι επιλογές σε δαντελωτά εσώρουχα σετ είναι τόσες πολλές που θα καλύψουν κάθε σου διάθεση. Τα σετ εσωρούχων έρχονται σε φανταστικά χρώματα και σχέδια που δένουν απόλυτα μεταξύ τους και σε γλιτώνουν από τον έξτρα κόπο του να ψάχνεις για κομμάτια που ταιριάζουν. 

Το mermaids.gr είναι ο απόλυτος προορισμός για γυναικεία εσώρουχα με δαντέλα που θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφη και αισθησιακή κάθε στιγμή. Παράλληλα, στο site της εταιρίας θα βρεις φανταστικές επιλογές και σε πιτζάμες, γυναικεία fitness ρούχα και πολλές ακόμη κατηγορίες που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!