Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα fashion icon αυτής της γενιάς. Το στυλ της είναι διαχρονικό, κομψό και άξιο αντιγραφής. Καθώς η αυτοπεποίθησή της μεγάλωνε, το στυλ της εξελίχθηκε μαζί της, ενώ ήταν πασιφανές ότι η Νταϊάνα δεν φοβόταν να εκφραστεί μέσα από τα ρούχα της. Κάτι που μπορείτε να κάνετε κι εσείς αν αντιγράψετε τα επτά εμβληματικά look της πριγκίπισσας του λαού, που σίγουρα στιγμάτισαν το στυλ της.

Μικρό, λευκό φόρεμα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα επέλεγε συχνά κομμάτια του ιταλικού οίκου Versace, όπως και ένα χαρακτηριστικό κομψό και απλό λευκό φόρεμα, τέλειο για μια βραδινή έξοδο. Προσθέστε μαργαριταρένια σκουλαρίκια και slingback γόβες για να αντιγράψετε στο έπακρο τη ρομαντική καλοκαιρινή εμφάνιση της πριγκίπισσας του λαού.

Το φόρεμα της «εκδίκησης»

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το φόρεμα της «εκδίκησης» είναι μια επιλογή που θα κάνετε ώστε να «πικάρετε» κάποιον που θέλετε να του προσελκύσετε το ενδιαφέρον. Το ίδιο έκανε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα με την περίπτωση του πρίγκιπα Καρόλου, επιλέγοντας ένα μίνι μαύρο φόρεμα Valentino, που τόνιζε τα καλύτερα χαρακτηριστικά της. Για να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο look προτιμήστε ένα μαύρο φόρεμα με ανοιχτούς τους ώμους και ολοκληρώστε με μαύρες γόβες και ένα τσόκερ στο λαιμό.

Φόρεμα στο χρώμα του αμέθυστου

Κάντε μια statement εμφάνιση στην επόμενη επίσημη έξοδό σας, επιλέγοντας ένα μωβ φόρεμα, στο χρώμα του αμέθυστου, που μιμείται επάξια την επιλογή Versace της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Συνδύαστέ το με σουέντ γόβες και ένα μικρό clutch.

Μπλέιζερ και πένσιλ φούστα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Τίποτα δεν φωνάζει την τάξη και την κομψότητα όσο μια κομψή ασπρόμαυρη εμφάνιση. Προτιμήστε ένα λευκό μπλέιζερ και μία πένσιλ φούστα στην ίδια απόχρωση, παίζοντας με τις αντιθέσεις με μαύρα αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι oversized σκουλαρίκια.

Ροζ Πουά

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το ροζ, σε οποιαδήποτε απόχρωση, είναι μόδα φέτος. Γι’ αυτό προτιμήστε ένα πουά φόρεμα, διατηρώντας το απλό και άνετο με ένα ζευγάρι λευκά φλατ και μια τσάντα φάκελο.

Παστέλ σετ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Μια μοντέρνα επιλογή, που είναι και μέσα στη μόδα, είναι ένα κλασικό κοστούμι -με παντελόνι, φούστα ή σορτς- σε παστέλ αποχρώσεις. Συνδυάζεται ιδανικά με λευκές γόβες.

Μπλε ρουά

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Μια χρωματική παλέτα που ταιριάζει σε μία royal εμφάνιση. Το μπλε είναι ένα χρώμα που αποπνέει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Μια φούστα σε γραμμή Α είναι κλασικά chic με ένα cropped λευκό μπλέιζερ και εντυπωσιακά μπλε αξεσουάρ.