Πιθανότατα να έχουν υπάρξει φορές που έχετε «σετάρει» το μανικιούρ σας με την εποχή και την περίσταση, επιλέγοντας ένα κόκκινο για το Πάσχα ή τα Χριστούγεννα, ένα γαλλικό για ένα γάμο, ένα πιο ποπ για τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή ακόμα και το ζώδιό σας, αλλά οι celebrities, φαίνεται, ότι πάνε το θέμα του μανικιούρ ένα βήμα παραπέρα. Τελευταία, η πιο hot τάση στα νύχια, λοιπόν, είναι να ταιριάξετε το μανικιούρ σας με τα κοσμήματά σας.

Η τελευταία hot τάση στο μανικιούρ που υιοθετούν όλες οι celebrities

Η Selena Gomez, η Blake Lively και η Jodie Turner-Smith είναι μεταξύ των διασημοτήτων που έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση των ασορτί κοσμημάτων με το nail-art στο μανικιούρ τους. Στα βραβεία SAG τον Φεβρουάριο, η Gomez φόρεσε πράσινο βερνίκι νυχιών από τον διάσημο μανικιουρίστα Tom Bachick που καθρέφτιζε τέλεια το αστραφτερό σμαραγδένιο δαχτυλίδι στο μεσαίο της δάχτυλο.

Στη συνέχεια, στις αρχές Μαρτίου για την πρεμιέρα της ταινίας «The Adam Project», το mini-moon nail art της Lively από την nail artist Elle Gerstein παρουσίαζε αποχρώσεις του baby pink και του απαλού καφέ, που συμπλήρωναν όχι μόνο το ροζ βραχιόλι με διαμάντια και πολύτιμους λίθους που φορούσε, αλλά και το απίστευτο φόρεμα που η ίδια επέλεξε για τη βραδιά.

Τα νύχια της Μπλέικ Λάιβλι

Πιο πρόσφατα, για τα βραβεία Critics’ Choice, η Turner-Smith, με τη βοήθεια της Natalie Minerva, επέλεξε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ σε ουδέτερη βάση με διακοσμητικά στοιχεία από σμαράγδια και διαμάντα. Μάλιστα, τα διακοσμητικά στα νύχια της ταίριαζαν με τους πολύτιμους λίθους στα δαχτυλίδια, το βραχιόλι και την τιάρα της, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αν, λοιπόν, ψάχνετε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας, έχετε σαν βάση την νέα αυτή τάση και επιλέξτε αναλόγως. Και αν η αλλαγή του ημιμόνιμου χρειάζεται περισσότερο budget μπορείτε πάντα να επιλέγετε το απλό μανικιούρ ή ακόμη και να το κάνετε μόνες στο σπίτι.