Μερικά από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά ομορφιάς των αγαπημένων μας celebrities βρίσκονται στα ράφια της κουζίνας ή του ψυγείου, περιμένοντας να φωτίσουν το δέρμα μας όπως τα λεμόνια, ή να απομακρύνουν τα επίμονα σημάδια στο δέρμα μας, όπως το γιαούρτι.

Και ακόμη και η Blake Lively -με τον προϋπολογισμό της να μην υπολογίζει το κόστος όταν πρόκειται για την περιποίηση και την ομορφιά της- εφαρμόζει ένα πολύ απλό και αποτελεσματικό κόλπο για την περιποίηση των μαλλιών της. Ένα μυστικό που της εκμυστηρεύτηκε η μαμά της και όπως φαίνεται, αν κρίνουμε από την εικόνα των μαλλιών της, είναι άκρως αποτελεσματικό.

Η σπιτική θεραπεία, λοιπόν, που εδώ και τόσα χρόνια ακολουθεί η Lively όταν πρόκειται για την περιποίηση των μαλλιών της είναι η εφαρμογή μαγιονέζας στο κάτω μισό των μαλλιών λίγο πριν το ντους της. Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια σε συνέντευξή της στο byrdie.com «Η μαμά μου μου δίδαξε αυτήν την πολύ καλή συμβουλή ομορφιάς. Συνήθιζε να βάζει λάδι ή μαγιονέζα στο κάτω μισό των μαλλιών της πριν κάνει ντους».

Με αυτόν τον τρόπο, όπως εξήγησε αργότερα, το σαμπουάν δεν ξηραίνει τα μαλλιά της, κάνοντάς τα θαμπά και εύθραυστα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε στην περίπτωση που το εφαρμόσετε είναι να αποφύγετε τη χρήση του στις ρίζες των μαλλιών σας και φυσικά να τα ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.