Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει! Έχετε σκεφτεί τι είναι αυτό που θα μπορούσε να κάνει χαρούμενο τον άνθρωπο που σας πρόσφερε το μεγαλύτερο δώρο απ’ όλα; Αν όχι μην ανησυχείτε…

Κάντε την πιο όμορφη έκπληξη στη μητέρα σας με ένα μοναδικό δώρο που θα κρατήσει για πάντα, από τα κοσμήματα PANDORA!

Η νέα συλλογή PANDORA «Mother’s Day 2015» αποτελείται από χειροποίητα σύμβολα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ από μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ και λαμπερές πέτρες.

Τρυφερά σύμβολα και μηνύματα αγάπης, κομψά floral μοτίβα, η χαρά της μητρότητας και οι ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί αποτυπώνονται στα νέα σχέδια.

Tο διαχρονικό σύμβολο της αγάπης, της ομορφιάς και της τρυφερότητας, το τριαντάφυλλο, διακοσμεί πολλά από τα κοσμήματα της νέας συλλογής.

Τίποτα δεν θα προσφέρει στη μητέρα σας μεγαλύτερη χαρά από την εκδήλωση της δικής σας αγάπης και εκτίμησης, αυτή την παγκόσμια ημέρα.

Γεμίστε την με χαρά γιατί…. είναι η καλύτερη!

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr.

Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στην Ελλάδα. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας από το χάρτη που διατίθεται μέσα από το pandora.net/el-gr/stores.