Η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ μπορεί να είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στα «Transformers» και «Teenage Mutant Ninja Turtles», ωστόσο το σώμα της μετά και την γέννηση τριών παιδιών, αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για πολλές γυναίκες. Τι κάνει, λοιπόν, και έχει καταφέρει να έχει αναλογίες μοντέλου;

Μέγκαν Φοξ

Μέγκαν Φοξ: Η γοητευτική ηθοποιός αποκαλύπτει το μυστικό της διατροφής της

Η Φοξ, λοιπόν, δεν είναι από εκείνες τις celebrities που ισχυρίζονται ότι έχουν φάει ένα burger πριν βγουν στο κόκκινο χαλί. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το healthdigest.com, το μόνο μπέργκερ που θα έτρωγε η νεαρή ηθοποιός θα ήταν ένα σκέτο μπέργκερ χωρίς ψωμάκι. «Έκοψα όλο το ψωμί και τέτοιους υδατάνθρακες. Ούτε κράκερ, ούτε κουλούρια, ούτε πατατάκια. Τίποτα ανθυγιεινό», έχει αποκαλύψει η ίδια στο E!. «Το χειρότερο πράγμα που βάζω στο σώμα μου είναι ο καφές, μια φορά την ημέρα».

Με μια διατροφή χωρίς υδατάνθρακες, η Φοξ προτιμά να παίρνει την ενέργειά της από σολομό, ιαπωνικό φαγητό, αμύγδαλα και ασπράδια αβγών. Προτιμά, επίσης, να παραλείπει τα σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας και να τρώει πέντε μικρά γεύματα σε καθημερινή βάση.

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) με κόκκινο φόρεμα στο γκαλά του The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute

Η σέξι ηθοποιός είναι τόσο αφοσιωμένη στην υγιεινή διατροφή της, που δεν επιτρέπει στον εαυτό της να κάνει καμία παρασπονδία! «Δεν έχω στο σπίτι φαγητά που θα με βάλουν σε πειρασμό. Ή κάνω κάτι ή δεν το κάνω καθόλου, και αυτήν τη στιγμή επιλέγω να το κάνω σωστά και ολοκληρωμένα, οπότε δεν υπάρχει καμία μέρα χαλάρωσης», λέει η ίδια στο Eat This, Not That!.

Η Μέγκαν Φοξ, επίσης, παραμένει πιστή στο διατροφικό της πρόγραμμα -η μόνη περίπτωση που θα παρέκλινε από αυτό θα ήταν για λίγη πίτσα ή ένα κομμάτι κέικ- και δηλώνει ιδιαιτέρως φαν του μπλέντερ. «Το αγαπημένο της Μέγκαν είναι το κόκκινο smoothie, το οποίο περιλαμβάνει είναι ό,τι μούρα είναι της εποχής, τσάι Chai, μια μπάλα πρωτεΐνης σε σκόνη και λίγο γάλα αμυγδάλου», αποκαλύπτει στο People ο εκπαιδευτής της, Χάρλεϊ Πάστερνακ, λέγοντας, επίσης, ότι η Φοξ άρχισε και πάλι την άσκηση λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον τοκετό.