Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει «βαθιές ανασφάλειες», όπως αποκαλύπτει η ίδια.

Η σταρ παραδέχτηκε πως δεν της αρέσει η εικόνα του σώματός της, παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο γνωστά sex symbols στον πλανήτη σήμερα.

«Ναι έχω σωματική δυσμορφία. Έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες» δήλωσε η 35χρονη Φοξ σε μια κοινή συνέντευξή της με τον σύντροφό της Machine Gun Kelly για το British GQ Style. Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε χθες, Δευτέρα.

«Μπορεί να βλέπουμε κάποιον και να σκεφτόμαστε: “Αυτό το άτομο είναι τόσο όμορφο. Η ζωή τους πρέπει να είναι τόσο εύκολη”. Το πιθανότερο είναι ότι εκείνοι δεν αισθάνονται το ίδιο πράγμα για τον εαυτό τους», εξήγησε η ηθοποιός.

Μέγκαν Φοξ – Machine Gun Kelly: «Το πιο σκοτεινό παραμύθι»

Η εξομολόγηση της Μέγκαν Φοξ έγινε στη διάρκεια της συνέντευξης με τη «δίδυμη φλόγα» της, με το ζευγάρι να κάνει ο ένας στον άλλον το ίδιο τατουάζ . «Το πιο σκοτεινό παραμύθι» γράφει το τατουάζ, κάτι που, σύμφωνα με τη Φοξ παραπέμπει σε ένα από τα πρώτα γραπτά μηνύματα που έστειλε ποτέ το ζευγάρι.

Η Fox και Kelly γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Midnight in the Switchgrass», μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον σύζυγό της Brian Austin Green μετά από σχεδόν μία δεκαετία γάμου.

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) με κόκκινο φόρεμα στο γκαλά του The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute

Βρήκε ξανά τον έρωτα στον τραγουδιστή, λέγοντας στο British GQ Style: «Αυτό έψαχνε η καρδιά μου».

«Είμαι ένα ασυνήθιστο άτομο. Και έχω θάψει πολύ μεγάλο κομμάτι από αυτό γιατί δεν είχε κάπου να ζήσει. Αναγνωρίζω τόσο πολύ από εμένα σε εκείνο και το αντίστροφο και αυτό ξεκλείδωσε κομμάτια μου που είχα βάλει στην άκρη», δήλωσε για τη σχέση της.

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) στα MTV Video Music Awards

«Πάντα ένιωθα ότι υπήρχε αυτό το κάτι που έλειπε, από το οποίο είχα παραιτηθεί αλλά το οποίο πάντα ψάχνεις. Όμως τότε συναντάς εκείνο το πρόσωπο που το συμπληρώνει για εσένα και λες: Αυτό έψαχνε η καρδιά μου».

Τι είναι η διαταραχή σωματικής δυσμορφίας

Σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών, η δυσμορφική διαταραχή είναι μία σωματόμορφη διαταραχή, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονο άγχος και υπερβολική ενασχόληση με ένα ή και περισσότερα σημεία του σώματος, που μπορεί να έχουν μία πραγματική ή υποτιθέμενη ατέλεια.

Το άτομο που πάσχει από την συγκεκριμένη διαταραχή έχει διαστρεβλωμένη εικόνα σώματος, την οποία προσπαθεί διαρκώς να αλλάξει, καθώς πιστεύει ότι είναι άσχημο, αποκρουστικό και ότι εξαιτίας της εμφάνισης του θα γίνει αντικείμενο περίγελου από το περιβάλλον του.

Περιγράφει κάποια σημεία του σώματος του ως μη ελκυστικά ή παραμορφωμένα, πιστεύει ότι δεν θα καταφέρει ποτέ λόγω της εμφάνισης του να γίνει αρεστό και επιμένει στην άποψη αυτή, ακόμη κι αν οι άλλοι έχουν αντίθετη γνώμη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.