Το Supersoft, η σειρά σαμπουάν και conditioner για όλη την οικογένεια, ανανεώνει τη σύστασή της με πρωτεΐνη εντατικής ενδυνάμωσης για μαλλιά πιο δυνατά από ποτέ.

Η ανανεωμένη σειρά του Supersoft αποτελείται από το Supersoft Cream & Oil, το Supersoft Color Shine, το Supersoft Repair & Care, το Supersoft For Men, το Supersoft Keratin Strong, το Supersoft Nectar και το Supersoft Cotton Fresh.

Τo ανανεωμένο Supersoft περιέχει πρωτεΐνη εντατικής ενδυνάμωσης που αναπληρώνει αποτελεσματικά τη χαμένη δομή της τρίχας και ενδυναμώνει τα αδύναμα σημεία της. Για 100% δύναμη.

Οι σειρές του Supersoft είναι ιδανικές για κάθε τύπο μαλλιών:

– Το Supersoft Cream & Oil, με πολύτιμα έλαια Argan και Άνθη Βανίλιας, αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχο για την καταπολέμηση της ψαλίδας και των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

– Το Supersoft Color Shine, με Shine-Reflex-System και φίλτρο προστασίας UV, απευθύνεται σε γυναίκες με βαμμένα, ξανοιγμένα ή με ανταύγειες μαλλιά.

– Το Supersoft Repair & Care, με Shea Butter και Εκχύλισμα Καρύδας, επανορθώνει και ξαναδίνει ζωή στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

– Το Supersoft For Men, με Λυκίσκο, ενδυναμώνει την τρίχα από την ρίζα και προσφέρει 100% δυνατά μαλλιά με φυσικό όγκο.

– Το Supersoft Keratin Strong, με Keratin-Structure-Complex, ενδυναμώνει και προστατεύει τα μαλλιά από το σπάσιμο.

– Το Supersoft Nectar, με τη μοναδική του τεχνολογία πλούσια σε πολύτιμο Florar Nectar, μεταμορφώνει ακόμη και τα πιο εξασθενιμένα μαλλιά σε μεταξένια και απαλά ως τις άκρες.

– Το Supersoft Cotton Fresh, με εκχυλίσματα Aloe Vera & Βαμβάκι, απομακρύνει αποτελεσματικά την λιπαρότητα από τα μαλλιά για φρεσκάδα έως και 48 ώρες.