Το Collagen Pro Active είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα διατροφής για όλες τις γυναίκες. Από την πρώτη ημέρα εμφάνισής του, εκπληρώνει πιστά ακόμα και τις μεγαλύτερες προσδοκίες των γυναικών. Η κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας, αισθάνεται την ανάγκη να νιώθει όμορφη, να έχει υγεία και να μπορεί να χαίρεται τη ζωή.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά τονίζει η εντυπωσιακά όμορφη Έλλη Παπαγγελή, η εκπρόσωπος ομορφιάς του Collagen Pro Active, «στο παρελθόν είχα δοκιμάσει ένα άλλο κολλαγόνο από ψάρι, με υαλουρονικό οξύ αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Με το Collagen Pro Active όμως, η διαφορά που είδα ήταν θεαματική! Απέκτησα μεγαλύτερη ευκινησία στο σώμα μου, σταμάτησα να νιώθω πόνο στις αρθρώσεις και γλίτωσα από τους τραυματισμούς της έντονης προπόνησής που κάνω. Το δέρμα και τα μαλλιά μου απέκτησαν τη χαμένη τους λάμψη και τα νύχια μου έγιναν πιο δυνατά. Ένα σφηνάκι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, είναι το μυστικό της υγείας και της ομορφιάς μου».

To Collagen Pro Active, το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού, χαρίζει νεανικό και λαμπερό δέρμα, βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ενδυναμώνει τα νύχια, βελτιώνει την πυκνότητα και την ποιότητα των μαλλιών.

Παράλληλα προστατεύει τον οργανισμό και προλαμβάνει προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το δέρμα, τις αρθρώσεις, τα οστά και τους μυς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι είναι το αγαπημένο προϊόν των γυναικών, αλλά και των ανδρών, αφού είναι το πλέον κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής και για τους άνδρες.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro-Active από το site www.collagenpower.gr και τη σελίδα στο Facebook με πάνω από 105.000 φίλους!