Πώς τα καταφέρνουν οι Ναόμι Γουότς, η Αν Χάθαγουέι, η Ρόζι Χάντινγκτον και τόσες άλλες ηθοποιοί, μοντέλες και σταρλετίστες; Εχουν γραμμωμένο σώμα και το χαίρονται τόσο εκείνες όσο και ο φακός και οι εκάστοτε σύντροφοί τους.

Το κοινό που έχουν οι παραπάνω σταρ, είναι η personal trainer, Simone de la Rue η οποία έχει αναλάβει την αφρόκρεμα των σελέμπριτις. Η σέξι γυμνάστρια φροντίζει ώστε οι πελάτες της να έχουν γραμμωμένα χέρια, σφιχτούς γλουτούς και κοιλιακούς… καλαμπόκι!

Το cardio χορευτικό πρόγραμμά της μάλιστα, Body by Simone, ακολουθείται πιστά από τους fit σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη όπου έχει τα στούντιό της.

Παρακάτω, θα δείτε πέντε από τις ασκήσεις που προτείνει για ένα σώμα-φωτιά:

Καθήστε στο πλάι. Τυλίξτε το ένα σας χέρι γύρω από τη μέση και με το άλλο στηριχτείτε. Αρχίστε να κάνετε κάμψεις από αυτή τη θέση-περίπου 20 επαναλήψεις και με τα δυο χέρια.

Στηριχτείτε με τα χέρια σας σε ένα περβάζι ή μια σκάλα. Σταθείτε πίσω με τα πόδια σας, στη θέση σανίδα. Περιστρέψτε τον κορμό σας, φέρνοντας το γόνατό σας στο ύψος του καρπού σας. Περίπου 30 επαναλήψεις.

Ξαπλώστε σε ένα χαλάκι με τη πλάτη σας να στηρίζεται πάνω σε μια μπάλα του πιλάτες. Σκώστε τα χέρια ψηλά και κάντε ψαλιδάκια. Περίπου 30 επαναλήψεις.

Σταθείτε όρθια με τα πόδια σας ενωμένα και κάντε εναλλάξ «σκαλοπατάκια». Περίπου 50 επαναλήψεις.

Τοποθετήστε τα χέρια σας, πάνω σε ένα χαλάκι, σε σχήμα διαμαντιού. Σταθείτε με το σώμα σας σε θέση «σανίδα», και αρχίστε τα push ups, αλλά με τους αγκώνες στραμμένους προς τα έξω και κάντε βυθίσματα μέχρι τη μέση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.