Χαρίστε στο σώμα σας αυτό που του αξίζει με ένα υπέροχο body wrap από σοκολάτα, το οποίο θα κάνει τη σιλουέτα σας πιο λεπτή, θα μειώσει τις ρυτίδες ενυδατώνοντας τα λιπίδια που έχουν προστεθεί στο δέρμα, θα απολεπίσει την επιδερμίδα σας χαρίζοντας της μια υπέροχη απαλή λάμψη, ενυδατώνοντας την σε βάθος, ενώ παράλληλα οι πόροι σας θα αποτοξινωθούν.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως οι πολυφαινόλες του κακάο έχουν την ιδιότητα να καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης, ενώ η μυρωδιά της σοκολάτας θα απελευθερώσει ενδορφίνες που θα σας ανεβάσουν την διάθεση.

Θα χρειαστείτε:
-1/2 του φλιτζανιού μαύρη σοκολάτα
-5 φράουλες
-1/2 του φλιτζανιού σαμπάνια ή αφρώδη οίνο
-1,5 κουταλιά της σούπας μέλι

Τρόπος παρασκευής:
Αρχικά ανακατέψτε στο μπλέντερ τις φράουλες, την σαμπάνια και το μέλι. Στη συνέχεια λιώστε τη σοκολάτα και ρίξτε τη στο μείγμα των υπόλοιπων υλικών. Τέλος, ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Τρόπος εφαρμογής:
1. Κάντε ένα ντους ή μπάνιο πριν χρησιμοποιήσετε το body wrap, κάνοντας παράλληλα απολέπιση για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Αυτό θα βοηθήσει τα συστατικά να εισχωρήσουν πιο εύκολα στην επιδερμίδα σας και να επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από τη μάσκα.

2. Απλώστε τη μάσκα σε όλο σας το σώμα χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πινέλο. Ξεκινήστε καλύτερα από τα πόδια και προχωρήστε προς τα πάνω, φτάνοντας μέχρι και το λαιμό (όχι το πρόσωπο). Αν έχετε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει, βάλτε τον να σας κάνει την πλάτη και όλες τις περιοχές που δυσκολεύεστε να φτάσετε.

3. Αφήστε την μάσκα να δράσει για 15 λεπτά και κρατήστε κοντά σας ένα μικρό μπουκαλάκι με σπρέι γεμάτο νερό, έτσι ώστε να ψεκάζεστε κάθε τόσο για να διατηρήσετε τη μάσκα υγρή. Με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνετε την αφαίρεση της.

4. Μόλις θελήσετε να βγάλετε την μάσκα, μπείτε στη μπανιέρα και κάντε ένα ζεστό ντους ή μπάνιο για να την ξεπλύνετε. Τέλος, απλώστε λίγη ενυδατική κρέμα για να κλειδώσετε όλα τα ευεργετικά συστατικά των υλικών της μάσκας.

Πηγή: Beautetinkyriaki.gr