Η super fit μαμά από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, Sally Brouwer αποκρούει τις όποιες κατηγορίες από άλλες μαμάδες, έπειτα από τις φωτογραφίες της που ανέβασε στα social media.

Η μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε στο πυρ το εξώτερο όταν ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook φωτογραφίες από την εκπληκτική μεταμόρφωσή της όταν έχασε 17 κιλά μετά την εγκυμοσύνη της.
«Δε μπορώ να καταλάβω πώς ντροπιάζω άλλες γυναίκες με το να ανεβάζω δικές μου φωτογραφίες» λέει στο The Australian women’s weekly. «Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούν από το να κρίνουν το πριν και το μετά της εγκυμοσύνης μου», αναφέρει.

Η 38χρονη προσπαθεί να ισορροπήσει την καριέρα της ως αστυνομικός και ως personal trainer μαζί με τον ρόλο της μαμάς των τρίδυμων Poppy, Gus και Abigail.

«Δεν με ενδιαφέρει αν μου λένε ότι μοιάζω με άντρα, ή υπερβολικά γυμνασμένη και αδύνατη. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτά που κάνω…», απαντά η 38χρονη στους επικριτές της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.