Υλικά:
200 γρ κοτόπουλο φιλέτο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
200 γρ μανιτάρια
2 πράσα μέτρια ψιλοκομμένα
100 γρ κρέμα γάλακτος
150 γρ τυριά κίτρινα (γκούντα, ένταμ, έμενταλ)
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 πρέζα αλάτι – 1 πρέζα πιπέρι λευκό
½ σφηνοπότηρο αμαρέτο
Φύλλο κουρού

Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε στο τηγάνι κοτόπουλο, μανιτάρια, κρεμμύδι και πράσο. Τα σβήνουμε με το αμαρέτο.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το μαϊντανό αφήνουμε να δέσει λίγο και ρίχνουμε τα τυριά και το πιπέρι.
Σε βουτυρομένο ταψί στρώνουμε το φύλλο και ρίχνουμε την γέμιση. Σκεπάζουμε με άλλο ένα φύλλο την πίτα διπλώνοντας τα φύλλα για να μην αδειάσει η γέμιση. Αλείφουμε την πίτα με κρόκο αυγού και λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με σησάμι.
Τρυπάμε το φύλλο με ένα πιρούνι για να μην μας φουσκώσει.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για 30’