Η φωτογράφος Carla Richmond και η συγγραφέας Hanne Steen, τράβηξαν πορτρέτα γυναικών να κοιτάζουν το είδωλό τους στον καθρέφτη, φορώντας τις μπλούζες των πρώην τους, για το project «Lovers Shirts».

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στο project πριν φωτογραφηθούν, μίλησαν για τη σχέση τους με εκείνους που έφυγαν από τη ζωή τους απαντώντας σε μια σειρά δύσκολων προσωπικών ερωτήσεων.

Φορώντας αυτά τα μπλουζάκια στοιχειωμένα με αναμνήσεις δεν διστάζουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Από τη πληγωμένη χήρα που αγκαλιάζει το πουλόβερ του μέχρι την νεαρή κοπέλα που κοιτάει κάτω προβληματισμένη για το χαμένο της έρωτα. Μία γκαρνταρόμπα αναμνήσεων που δύσκολα κανείς αποχωρίζεται. 

Τους ζήτησαν μάλιστα να θυμηθούν πώς γνωρίστηκαν με τον αγαπημένο τους και να αφήσουν τη σχέση να εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια τους σαν ταινία προκειμένου να διαβάσουν στο πρόσωπό τους τα συναισθήματά τους.

Οι δύο δημιουργοί διατήρησαν την ανωνυμία των γυναικών. Σκοπός τους ήταν να διαπιστώσουν ποια είναι τα συναισθήματα που μπορεί να έχουν «ποτίσει» σε ένα κομμάτι ύφασμα.