Μπορεί μια 33χρονη γυναίκα να είναι ηθοποιός, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας και επίσης να έχει μια πολύ συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς; Προφανώς και γίνεται. Αυτό ισχύει, τουλάχιστον, για τη Rosie Huntington-Whiteley, ένα από τα πιο διάσημα πρώην αγγελάκια της Victoria’s Secret.

Το διάσημο μοντέλο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται αρκετά συχνά συμβουλές ομορφιάς με τις ακόλουθούς του, δίνοντάς τους το παράδειγμα αλλά και κίνητρο να μην αφήνουν τον εαυτό τους και να προσέχουν πάντα τη φροντίδα του.

Για το πρόσωπο

Για το δέρμα της, λοιπόν, η Huntington χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές κρέμες, μία το πρωί και μία για το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας επιλέγει μια πολύ ελαφριά ενυδατική κρέμα που ενυδατώνει την επιδερμίδα και την προετοιμάζει ιδανικά για το μακιγιάζ. Τη νύχτα, χρησιμοποιεί μια λίγο παχύτερη ενυδατική κρέμα που, επίσης, ενυδατώνει πολύ το πρόσωπό της.

Για το σώμα

Όσον αφορά στη ρουτίνα φροντίδας του σώματός της το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret επιλέγει κάτι πιο περίπλοκο απ’ ό,τι οι περισσότερες γυναίκες. Έχει στο κομοδίνο της τρία διαφορετικά προϊόντα που την βοηθούν να ενυδατώνει το δέρμα της: μια χαλαρωτική λοσιόν σώματος με ένα πολύ απαλό άρωμα λεβάντας, μια άλλη λοσιόν σώματος και ένα συσφιγκτικό λάδι.

Για τα χείλη

Τέλος, για να διατηρήσει τα χείλη της μαλακά και ενυδατωμένα, η Rosie χρησιμοποιεί ένα βάλσαμο για τα χείλη (από μια πολύ καθαρή και μη τοξική γραμμή για μητέρες και μωρά) που είχε ήδη αγοράσει για τον τρίχρονο γιο της. Αυτό το προϊόν δημιουργεί μεταξένια και απαλά χείλη, ενώ χωράει παντού για να το έχει πάντα μαζί της.