Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν δεν κοιμάσαι αρκετά -δηλαδή 7- 8 ώρες όπως συστήνουν και οι ειδικοί- τα μάτια σου την επόμενη μέρα μοιάζουν ιδιαιτέρως κουρασμένα και ταλαιπωρημένα, με αποτέλεσμα όλη η εικόνα σου να επηρεάζεται συνολικά.

Εκτός του ότι όλο σου το πρόσωπο αλλάζει με την εικόνα του δέρματός σου να δείχνει περισσότερο θαμπή, τα μάτια αποτελούν μια ευαίσθητη ζώνη του προσώπου που εκδηλώνουν μαύρους κύκλους, μαρτυρώντας ότι κάτι δεν έχει πάει σωστά με την ξεκούρασή σου.

Εκτός από τα εξειδικευμένα προϊόντα που μπορείς να εφαρμόσεις, όπως η κρέμα ματιών σου, όταν θέλεις άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα μακιγιάζ.

Προτίμησε, λοιπόν, η απόχρωση του κονσίλερ σου να έχει ως βάση του το πορτοκαλί, ώστε να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους.

Αναφορικά με το χρώμα της σκιάς απέφυγε μια σκουρόχρωμη και χάρισε λίγη λάμψη και φρεσκάδα στο βλέμμα σου επιλέγοντας μια ανοιχτόχρωμη, ακόμη και λευκή ιριδίζουσα, σκιά για να εφαρμόσεις στο πάνω βλέφαρό σου.

Τέλος, αν είσαι από εκείνες που δεν αποχωρίζεσαι το μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, πες όχι στο μαύρο ή σκούρο χρώμα γενικότερα και προτίμησε μια nude απόχρωση. Επιπλέον, για περισσότερη λάμψη μπορείς να προσθέσεις μια φωτεινή σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.